Follow:

Squid Soap de handzeep

 photo 2016SquidSoap1a_zpsdtrnmoog.jpg
Eerst jouw handen wassen zei ik altijd tegen mijn zoon. Oja..zei hij dan en hij rent gelijk naar de keuken om zijn handen te wassen. Was je, jouw handen onder de waterkraan hé! Hij wast altijd alleen zijn vingertopjes. Dat is natuurlijk niet zo goed hé! Wij gaan nu dus een Squad Soap uittesten. Maar wat is Squad Soap? meer vind je in dit artikel

Squidsoap is de handzeep om uw kinderen hun handen goed te laten wassen. Squidsoap is een unieke en gepatenteerde handzeep uit Groot Brittanië. De zeep dispenser laat een magische inktstip op de handen achter die na min. 15 seconden handen wassen verdwijnt. Het is ontworpen om jonge kinderen te leren hun handen op de juiste manier te wassen. Hun motto is : ‘Training Tomorrow’s Great Hand Washers.
Bron : Squidsoap.com

 photo 2016SquidSoap1aaa_zpsjlfmuplz.jpg
De verpakking van de handzeep is erg leuk met een dier printje eromheen. Er hangt een silicone inktvis omheen die je ook er af kunt halen, als dat wilt natuurlijk. Djess testte de Orange (Sparkles) variant uit.

Voordat ik de label las, pakte Djess al de doorzichtige dopje uit en druk zijn vinger erop en ha…kijk mama..een stip inkt/stempel op mijn vinger, zei hij verbaasd. Nou gaan wij nu je handen met deze zeep wassen. Maar helaas pindakaas werkt de handige pompsysteem niet mee. Dan wij proberen nog een keer en keer de pomp te drukken maar er komt geen enkele druppels uit van deze zeep dispenser.

 photo 2016SquidSoap1aa_zpsqqgpvsga.jpg
Ook hangt er een label aan met handige informatie.

 photo 2016SquidSoap1aaaa_zpsd2nqcve9.jpg
De volgende dag gaan wij nog een keer proberen om op de pomp te drukken maar helaas werkt het nog steeds niet. Eerst druk mijn zoon zijn hand op de stempel en daarna gaat hij zijn handen wassen tot de stempel verdwijnt. Een leuke manier om kinderen hun handen goed te laten wassen.

Kort filmpje
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=alod5cLdXkk&[/youtube]

Er zijn wel 4 verschillende kleuren beschikbaar van Squidsoap, maar op dit moment is alleen Bubbles (groen) en Sparkles (oranje) verkrijgbaar bij Etos winkels en online via Albert Heijn

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like