Follow:

Marcel`s Green Soap : Natuurlijke schoonmaakmiddelen

 photo 2016MarcelsGreenSoap1a_zpst4hqqnuj.jpg
100% natuurlijke schoonmaakmiddelen met écht lekker ruiken dat ben ik niet alleen benieuwd naar maar ik wil natuurlijk wel eens proberen. De meeste schoonmaakmiddelen die ik gebruik/ken, heeft echt een sterke geurtjes. Toen ik deze soap serie Marcel`s Green Soap mocht uitproberen, ben ik dus gelijk aan de slag.


Alle verpakking zijn simpel in plastic met verschillende zwart vorm deksel van klikdopsysteem, spray of pompsysteem. Op de verpakking staat verschillende kleur labels met daarop met illustraties van fruit en of planten. De achterkant van de verpakking vind je wat informatie.

 photo 2016MarcelsGreenSoap1aa_zps8qoh47gb.jpg
Deze gehele soap serie bestaat uit vier schoonmaakmiddelen van de handzeep tot het afwasmiddel en de allesreinigers. Alle producten zijn op basis van plantaardige ingrediënten en verrijkt met biologische oliën. Alle producten zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en zuren. In samenwerking met een parfumhuis heeft Marcel’s Green Soap verschillende bijzondere geuren ontwikkeld die gebaseerd zijn op de natuur, met extracten van kruiden, bloemen en vruchten. Dat heeft de volgende verrassende combinaties opgeleverd: Basilicum & Vetiver gras, Radijs & Bergamot, Lavendel & Kruidnagel, Patchouli & Cranberry, Sandelhout & Kardemom en Sinaasappel & Jasmijn

Marcel’s Green Soap belooft :
1. ruikt fantastisch
2. maakt geweldig schoon
3. 100% natuurlijk

Over Marcel`s Green Soap : Marcel’s Green Soap is opgericht door Marcel Belt die ruim twintig jaar voor multinationals heeft gewerkt om nieuwe producten van merken als Robijn, Strepsils en Douwe Egberts op de markt te brengen. Als vader van drie dochters, woonachtig te Haarlem, besloot hij op een dag het roer om te gooien. Op een dag vroeg zijn jongste dochter: “Waarom ruikt het in het bos altijd zo lekker en ruiken die schoonmaakmiddelen altijd zo nep?” Een simpele vraag maar een wake-up call voor Marcel. Gek eigenlijk dat er zo weinig schoonmaakmiddelen zijn die écht lekker ruiken. En nog vreemder dat het ‘schoon’ uit ‘schoonmaakmiddelen’ ophoudt bij de voordeur. De wereld wordt namelijk niet bepaald schoner van de meeste schoonmaakproducten. Dat moest toch anders kunnen… Vanaf dat moment is Marcel zich gaan toeleggen op de ontwikkeling van een 100% natuurlijke soap serie, Marcel’s Green Soap.

Brons : persbericht

 photo 2016MarcelsGreenSoap1b_zpsf8r6qgrv.jpg
Deze allesreiniger heeft heerlijk fris geur. Met deze allesreiniger kan je alles in huis schoonmaken, van de vloer tot de badkamer, keuken, kasten en meer. Echt alles dus. Ik gebruik hem met plezier dankzij de heerlijke geurtje.

 photo 2016MarcelsGreenSoap1c_zpsf36ocvxh.jpg
Met spraysysteem is ideaal om je snel tussendoor je huis schoon te maken. Alleen bij deze de spray stuk. Het komt niet de schuim uit. Dus dan maar in een emmertje eerst doen dan kan ik verder schoonmaken. Hij bevat 500 ml en wat een mooi inhoud want deze allesreiniger ruikt heerlijk naar zachte Lavendel en kruidnagels.

 photo 2016MarcelsGreenSoap1d_zpsl24yem94.jpg
Het ruikt aaah zo lekker naar fris groene planten. Heerlijk! De formule is op basis van plantaardige zepen om vuil- en vetresten grondig te verwijderen. Het schuimt goed, maar ik merk wel dat ik royaal deze afwasmiddel gebruik bij de vettig pannen/borden. Hij bevat 500ml en je kunt dus lang mee. Het zou leuk zijn als er ook afwastablet voor vaatmachine.

 photo 2016MarcelsGreenSoap1e_zpsmbqtjnid.jpg
Handzeep is fijn om in huis te hebben. Vooral als je klaar met vieze klussen. Deze handzeep bevat 250ml met handig pompsysteem. Deze Handzeep is op basis van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën die voor een heerlijke geur zorgen. De formule bevat ook glycerine voor extra zachte, verzorgde handen. De handzeep ruikt naar mannen scheerschuim geurtje, vind ik persoonlijk. Dat is wel aangenaam geurtje en het blijft goed lang hangen. Mijn handen worden schoon en lekker zacht, wel smeer ik daarna met handcrème want ik ben dat gewend.

 photo 2016MarcelsGreenSoap1aaa_zpshl02th5e.jpg
Nu heb ik er extra zin in om mijn huis schoon te maken. Allemaal dankzij heerlijk geurtje van Marcel’s Green Soap producten. Weg dus neppe schoonmaakmiddelen geurtje en welkom heerlijk natuurlijke Marcel`s Green Soap schoonmaakmiddelen, ik ben blij mee. Ik ben erg benieuwd naar andere geurtjes. Ik raad deze zeker aan iedereen.

Alle producten Marcel’s Green Soap zijn vier van parfumvarianten. Het kost €3,49 per fles. Te koop op Webshop Green Soap en in alle winkels van de Tuinen en bij Marqt.

Blijf op de hoogte van Marcel’s Green Soap door deze Facebookpagina te liken.

Ken je al Marcel’s Green Soap?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like