Follow:

Lifecare Charcoal Pore Strips

Pore Strips
Het is altijd leuk om een nieuw product uit te testen. Vandaag vertel ik meer over Charcoal Pore Strips. Lees je mee

Pore Strips
Lifecare Charcoal Pore Strips kocht ik een tijdje geleden bij Action. Je weet het dus de prijs bij de Action. Lekker budget dus. In de box zit er 6 sachets met per sachet zit er maar een strip voor voorhoofd of kin. Normaal gebruik ik zo`strip voor op de neus. Hoewel heb ik geen last van poriën op mijn voorhoofd en kin toch wil ik ze testen. Wat ik opvalt .. deze strip plakt echt niet zo goed. En het lijkt gewoon dat er natte lijm op mijn huid. Plakkerig! De lijm die echt moeilijk droog, weet je dat. Het werkt dit product dus geen centimeter. Ik ben echt niet tevreden met dit product. Gewoon miskoop, gelukkig dat dit product budgetproduct is, toch vind ik niet leuk.

Heb je ervaring met dit product?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like