Follow:

Home : Welkom nieuwe bureaustoel

Bureaustoel
Een paar dagen terug kwam er een groot pakket binnen. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, hebben wij er zin in om uit te pakken, vooral mijn zoon die is ongeduldig om unboxing te doen. Waar gaat dit over? zal je denken nou dat zal ik je vertellen. Dit gaat over mijn nieuwe bureaustoel. Ja… Vandaag laat ik een bureaustoel aan jullie zien. Kijk je mee

Bureaustoel
Als je vaak achter een bureau zit, is het fijn als je op een heerlijke bureaustoel zit. Al tijden zit mijn man op een bureaustoel die onprettig zit. En zijn uiterlijk is hij ook al niet best meer, zelfs bij de kringloop willen ze hem niet. Het kwam dus goed uit toen de webshop emob.nl mij vroeg of ik een een product van hun wilde reviewen. Ik vertelde mijn man dat hij een nieuwe bureaustoel nodig heeft. Hij ging op de webshop rondsnuffelen. In de categorie kantoor vind je hier meer verschillende bureaustoelen en ook andere spullen en meubelen voor op je kantoor.

Na de zoektocht vond mijn man de bureaustoel Dali in bruine kleur. Afgelopen maandag in de middag stond de pakketbezorger voor de deur. Wat een verrassing, een groot pakket voor mij. Gelijk het pakket openmaken natuurlijk en uiteraard zit er een bureaustoel in… yay! Met wat een klein beetje hulp van mijn zoontje was hij makkelijk in elkaar te zetten. Hoewel de bureaustoel makkelijk in elkaar te zetten is, is toch wel fijn dat er ook een handleiding erbij is meegeleverd.

Bureaustoel
Daarna kwam het moment om erin te gaan zitten. En… Ohh… hij is geweldig lekker zacht, prettig voor mijn rug vooral onderin. Deze bureaustoel is bekleed met een luxe sterke lederlook in bruine kleur. De armleuningen zijn van aluminium. Maar wat ik prettig vind, is dat de armleuningen bekleed zijn en lekker zacht. Deze Dali bruine bureaustoel heeft een kantelbare rugleuning en verstelbare rug zithoogte. Dus ik kan de stoel volledig naar mijn wens aanpassen. Hij ziet er ook nog mooi uit, natuurlijk want hij is net nieuw hé! En Wat wil ik nog meer, ja ik word er gewoon blij van. Met deze bureaustoel kan je lang ontspannen in zitten terwijl je achter je bureau aan het werk bent. Ben je op zoek naar spullen voor je woning, check de webshop meubelwinkel Emob voor meer spullen voor in je woonkamer, badkamer, kinderkamer en nog veel meer.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like