Follow:

Linwoods’ sit-down Breakfast

Ontbijt
Geschreven door S : Linwoods is een familiebedrijf uit Ierland. De zaadmengsels van Linwoods worden koud gemalen. Hierdoor blijven de goede voedingsstoffen bewaard. Doordat de zaden fijngemalen zijn worden de voedingsstoffen makkelijk opgenomen door het lichaam.

Op een koude ochtend ging ik richting The Hoxton hotel in Amsterdam voor een ontbijt boost van Linwoods! We kregen een warm welkom met koffie of thee. Om negen uur gingen we aan de ontbijt tafel. Na het interessante familieverhaal en het verhaal van de ‘Breakfast Boost’ producten van Linwoods gehoord te hebben kregen we de eerste Breakfast Boost. Een heerlijke smoothie! In de smoothie was mango yoghurt gemengd met lijnzaad, chiazaad, appel en kaneel. De tweede; havermout gemengd met de Breakfast Boost biologische lijnzaad, cacao en moerbei met een topping van vers fruit. Mijn favoriet tot nu toe? De smoothie! Die ik vanmorgen weer gemaakt heb.

Ontbijt
Na tussendoor nog wat vragen gesteld te hebben kwamen we alweer bij de derde gang aan. Een gezond sapje samen met een gegrilde grapefruit, kwark en Breakfast Boost lijnzaad met bioculturen en vitamine D. Deze Breakfast Boost heeft een vrij neutrale smaak. Alle producten zijn zo makkelijk te verwerken en vooral ook op een hele makkelijke manier. Gebakken, als topping en gemengd bijvoorbeeld! Veel van de producten zijn geschikt voor vegetarische en veganistische voeding. Het ontbijt was zeer geslaagd en erg inspirerend. De Linwoods producten zijn op veel plekken te koop en hebben een leuke prijs.

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost geschreven door S. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like