Follow:

My fav. Mouse Logitech Trackman wheelHet ziet er beetje vies uit, ik heb hem elke maand schoongemaakt buiten en ook binnenkant. de logo wordt wazig uit. (10 jaar oud ongeveer)

Ik wil aan jullie showen my favo. mouse voor myn laptop. Eigenlijk was deze mouse is van myn lieve man. Ik heb hem gejat :wow: …nee :no: niet slecht denken over mij want myn lieve man kreeg terug van mij (als verjaardagcadeau) die precies dezelfde maar dan nieuw in zwarte kleur. Die mouse van Logitech “Trackman Wheel”…waarom is hij my fav.? Want het is echt makkelijk om te gebruiken…de rode bal kan je voor de cursor daar….hier ….slepen…handig! de kleine rode in het midden kan je gebruiken naar boven en beneden en naast de kleine rode om te kliken…de rechte kant om de link te kliken en linkerkant om te kopieren, plakken, verwijderen. En dus hoef je niet grote tafel nodig om mouse in beweging te doen. Ik heb geen idee of er is in draadloos.

Ik kan niet meer zonder hem :heart:
Ik had hem (die van Arjo) bij Macro gekocht. Het kost bove 50euro

Hebben jullie ook wat fav. dingen?

[note]Vandaag is Djess 22 weeks maar ik ga niet foto van hem plaatsen…(te overdrijven vind ik want echt dichtbij elkaar met die van gisteren.) Tot nu toe heeft Djess nog geen vaste tijd om dutje te doen en ook in de avond. Elke keer anders …soms vroeg in de bed slapen…soms laat naar bed.
Met mij …heb nog last van haaruitval…overal zie ik myn haren, gisterenmiddag werd myn borst hard…gelukkig is weer soepel na Djess BV.
[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like