Follow:

Seasalt body scrub – Sweet Fantasy

Body scrub
Het is heerlijk om regelmatig te scrubben. Vandaag vertel ik een budgetvriendelijk body scrub. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees gauw mee

Bodyscrub
De scrub zit in een groot plastic potje. Simpel maar het is vrolijke verpakking met label vol met bloemen illustratie. Wanneer je de deksel open, komt er heerlijk geurtje uit. En er legt nog extra dekseltje.

Body scrub
De scrub heeft een gewoon wit salt kleurtje en de korreltjes zijn niet grof. Wel bevat deze scrub parfum als je niet tegen kan, dan weet je het wel. Bij mij heb ik geen last van. Ik scrub altijd onder de douch en de salt korreltjes smelten tijdens scrubben. De geur is echt heerlijk. Het ruikt naar zoet bloemen, echt zomer gevoel krijgen. Mijn huid voelt lekker zacht aan en de geur blijft goed een tijdje hangen.

Bodyscrub
Deze scrub vind ik een heerlijk scrub. Er zijn twee varianten. Deze scrub kocht ik €1,99 bij bigbazar.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like