Follow:

Loreal mascara Miss Manga Punky

 photo 2015LorealMascara1a_zpsaiy72n3t.jpg
L’Oréal heeft al nieuww mascara gebracht “L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Punky”. Manga denken wij aan tekeningen uit Japan. Ik hem getest

 photo 2015LorealMascara1aa_zps2ea5aiyj.jpg
De mascara heeft kort borsteltjes en een kegelvormig die zorgt voor volle, opvallende boven- en onderwimpers. Mijn wimpers ziet er langer en ook volume krijgen. Ik heb vrij kort onderwimpers en ik breng mascara meestal alleen de bovenste. Om dit mascara uit te testen, breng ik deze ook onderwimpers en mijn onderwimpers ziet er wel iets langer uit.
 photo 2015LorealMascara1aaaa_zps5u1ccpex.jpg
 photo 2015LorealMascara1aaa_zpsoqwvtazz.jpg

De mascara zit in zwart met goud dopje. De verpakking is lekker licht. De volume blijft goed lang zitten de all day long. De prijs van deze mascara is €14,99,- te koop in de winkel bij jullie in de buurt of webshop online o.a. op Drogisterij NL.

Heb je ervaring met L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Punky?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like