Follow:

L’oréal Paris Color Riche – Sepia Silk 231

2021-Loreal-Lipstick231a

Hoi..hoi..! Vandaag laat ik een lipstick van het merk L’oréal Paris. Ik heb deze lipstick een tijdje geleden ontvangen samen met andere beauty/make up producten zoals : NYX profesional makeup Vegan Formules, Maybelline, Garnier. Ik ontving een L’oréal Paris Color Riche – Sepia Silk 231 die ik vandaag aan jullie laten zien. Kijk je mee2021-Loreal-Lipstick231aa L’Oréal Paris – Color Riche Satin Lipstick – 231 Sepia Silk heeft nude kleur. Deze verzorgende lippenstift verrijkt met Arganolie voor een comfortabel, zacht, glad en soepel gevoel. 2021-Loreal-Lipstick231aaa Deze lipstick heeft een nude kleur. Eerlijk ben ik niet zo fan van nude kleur want de kleur ziet echt niet bij mij. Het alsof geen lipstick op, zie foto zonder en met, geen verschil. Maar de lipstcik voelt lekker zacht aan en geeft soepel en glans finishing. Gelukkig heeft L’oréal Paris Color Riche Satin meerdere kleuren beschikbaar. Er zijn in meer dan 20 kleuren verkrijgbaar. Genoeg keuze dus, zoals deze kleur. 2021-Loreal-Lipstick231aaaa L’oréal Paris Color Riche verkrijgbaar bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like