Follow:

Het Alfabet perfum merken : D en E

2021-Perfum-D-E2a

Hoi..hoi…! Vorige maand blogde ik alle eerste het alfabet perfum merken. Ik zou liever natuurlijk in een keer volgorde laten zien maar ik heb geen en ook smoesje om perfum te hebben. Vorige blogpost heb ik drie perfum A, B en C. En vandaag twee van het letter D en E. Lees je mee2021-Perfum-D-E2aa Alle eerste letter D. Er zijn meerdere merken van het letter D zoals Dolce & gabanna enzo maar ik heb voor het merk DKNY gekozen. Eigenlijk wil ik de bekende vorm van dit merk kopen maar toch niet gedaan. Ik heb voor DKNY Stories gekozen. En letter E wilde ik eigenlijk van het merk Escada maar ik kocht ik andere merk. E van Estee Lauder Modern muse.

D = DKNY Stories

2021-Perfum-D-E2abbb DKNY Stories zit in een doos met illustratie van hoge gebouwen en dat zie je terug in de flacon. DKNY stories flacon lijkt wel op een toren/gebouw vind ik.

Topnoten: Melk Mousse, Guave, Zwarte kardemom, Roze peper
Middennoten: Iris, Witte thee, Arabische Jasmijn (Sambac)
Basisnoten: Vanille,Wit Sandelhout, Ambergris

2021-Perfum-D-E2ab Het ruikt heerlijk Het luchtje is heerlijk, zacht, niet te zoet, beetje houterig, poederig. Het blijft ongeveer 5-6 uur lang hangen.

E = Estee Lauder Modern Muse Eau de Parfum (EdP)

2021-Perfum-D-E2ac 2021-Perfum-D-E2acc Perfum van Estee Lauder is niet voor de eerste keer, Ik had ooit gewonnen en zelf gekocht maar ze zijn allemaal weg. Eentje denk ik al weggegeven. Ik heb nog een die ik met cadeaubon heb gekocht. Twijfel tussen het merk Escada toch besloot ik Estee Lauder te kiezen. Modern Muse simpele flacon zonder dop. De flacon zie je op de verpakking.

het is een fris, zachte fruitig geur. En de geur blijft enkele uren aanwezig, ongeveer 1,2 en 3 uurtje. 2021-Perfum-D-E2aaa Beide perfumes ruiken lekker maar ik verwacht meer vooral de Estee Lauder. Van deze twee is de DKNY zeker de favoriete. Ik heb ze bij perfumecenter gekocht met twee samples/staaljes erbij gekregen. Op naar volgende letter F & G. Welke geuren van letter F & G raden jullie mij aan?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like