Follow:

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 Peeling Effect Ampullen – 7 Daagse Kuur

2021-Loreal-Revitalift-Laserx3a

Hoi..hoi..! Serum? ken je waarschijnlijk wel al en misschien gebruik je het ook. Zelf gebruik ik ook serum en deze keer testte ik Loreal Paris Revitalift Laser X3. Lees je mee wat ik ervan vond2021-Loreal-Revitalift-Laserx3aa2021-Loreal-Revitalift-Laserx3aaa Revitalift Laser X3 Peeling Effect Ampullen is de nieuwste innovatie binnen gezichtsverzorging van het merk LÓréal Paris. De hoge concentratie van 10% glycolzuur helpt dode huidcellen effectief verwijderen waardoor de huid weer gaat stralen en het huidoppervlak egaliseert. Na deze 7 dagen durende kuur is de huid als nieuw.

LÓréal Paris Revitalift Laser X3 Ampullen Glycolzuur 7 daagse kuur
– Laat de huid stralen
– Egaliseert het huidoppervlak
– Maakt pigmentvlekjes minder zichtbaar
Hoe het gebruik:
Breng de ampul gedurende 7 dagen elke avond aan voor optimaal resultaat. Neem de ampul in de hand en tik tegen de bovenkant zodat de vloeistof zicht onderaan in de ampul verzamelt. Breek het dopje door hier licht op te drukken. Breng de inhoud van de ampul aan op je gezicht en nek. Masseer vanuit het midden naar buiten toe. 2021-Loreal-Revitalift-Laserx3aaaa Het product ziet in een luxe verpakking. Aan de achterkant van de verpakking is er plaatjes wat je het product moet doen. Dat is wel handig. Op op een gereinigde huid breng ik elke ochtend voor het slapen het Revitalift Laser X3 Serum aan. De inhoud lijkt gel maar het is niet te vloeibaar en niet te dik. Het smeert gemakkelijk en trekt goed in de huid. Voor mij een ampul is te veel voor mij hele gezicht en nek dus ik gebruik een ampul voor twee dagen maar als ik royaal wil, dan een ampul voor een dag zoals Loreal zei het product voor 7 dagen met inhoud van 7 ampullen. Het zit veel in dus. Het restje heb ik gewoon voor mijn gezicht en ook voor mijn hals. Pigmentvlekjes minder merk ik niet zo veel maar mijn huid voelt lekker stevig, zacht en soepel aan. Ik ben best wel tevreden over dit product. LÓréal Paris Revitalift Laser X3 Ampullen Glycolzuur 7 daagse kuur kan je bij de drogisterijen kopen en ook online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like