Follow:

Lovelife : Mousse Mask en Peel Off Mask

Masker
Heerlijk een keer in de week mijn gezicht verwennen met gezichtsmaskertje. Vorige keer heb ik een Lovelife product body scrub uitgetest en ben tevreden over. Vandaag ga ik aan jullie mijn mening vertellen over deze budgetvriendelijk masker. Ik testte twee gezichtsmaskers “Mousse Mask” en “Peel Off Mask” uit. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees je mee

MaskerMasker
Lovelife Mousse Mask zit in felle pink neon sachet. Ik verwacht dat deze maskertje schuim zou zijn maar het is gewoon creme maskertje. Deze mousse maskertje is niet te dun of te dik van textuur. Het aanbrengen met hand of kwastje is makkelijk. De inhoud van de sachet kan je twee keer gebruiken. Wanneer je de sachet open, komt er een roomwitte masker uit en heeft aangename geur want in dit masker zit er wel een beetje parfum in. Na 10-15 minuten mag je het afspoelen met lauwwarm water. mijn huid voelt lekker zacht aan.

MaskerMasker
Lovelife peel off masker zit ook in felle neon sachet. Dit masker is doorzichtige gel en het is een beetje dikke gel. Het aanbrengen is geen probleem met hand of kwastje. Nog geen 10 minuten is de gel al droog. Het droogt best snel dus. Ook zit er een beetje parfum in deze maskertje vandaar die aangename geur. Ik kan het maskertje makkelijk van mijn gezicht aftrekken. Ik was bang dat het zou zeer zijn maar dat deed niet pijn. De resten kan je gewoon met water afspoelen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en fris aan.

Masker
Dit deed niet zeer.

Masker
Lovelife Mousse Maskers zitten in felle neonachtige kleuren. Er zitten 2 maskers in elke verpakking die je de maskers makkelijk kunt splitsen. Op de achterkant vind je gebruiksaanwijzing en een ingrediëntenlijst. Ik ben tevreden met deze beide maskers maar ik zou wel het peel off masker weer kopen. Het bevalt me erg goed. Lovelife masker is te koop bij Action voor €0,58 per stuk (2 sachets)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like