Follow:

Lovelife : Mousse Mask en Peel Off Mask

Masker
Heerlijk een keer in de week mijn gezicht verwennen met gezichtsmaskertje. Vorige keer heb ik een Lovelife product body scrub uitgetest en ben tevreden over. Vandaag ga ik aan jullie mijn mening vertellen over deze budgetvriendelijk masker. Ik testte twee gezichtsmaskers “Mousse Mask” en “Peel Off Mask” uit. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees je mee

MaskerMasker
Lovelife Mousse Mask zit in felle pink neon sachet. Ik verwacht dat deze maskertje schuim zou zijn maar het is gewoon creme maskertje. Deze mousse maskertje is niet te dun of te dik van textuur. Het aanbrengen met hand of kwastje is makkelijk. De inhoud van de sachet kan je twee keer gebruiken. Wanneer je de sachet open, komt er een roomwitte masker uit en heeft aangename geur want in dit masker zit er wel een beetje parfum in. Na 10-15 minuten mag je het afspoelen met lauwwarm water. mijn huid voelt lekker zacht aan.

MaskerMasker
Lovelife peel off masker zit ook in felle neon sachet. Dit masker is doorzichtige gel en het is een beetje dikke gel. Het aanbrengen is geen probleem met hand of kwastje. Nog geen 10 minuten is de gel al droog. Het droogt best snel dus. Ook zit er een beetje parfum in deze maskertje vandaar die aangename geur. Ik kan het maskertje makkelijk van mijn gezicht aftrekken. Ik was bang dat het zou zeer zijn maar dat deed niet pijn. De resten kan je gewoon met water afspoelen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en fris aan.

Masker
Dit deed niet zeer.

Masker
Lovelife Mousse Maskers zitten in felle neonachtige kleuren. Er zitten 2 maskers in elke verpakking die je de maskers makkelijk kun splitsen. Op de achterkanten vind je gebruiksaanwijzing en een ingrediëntenlijst. Ik ben tevreden met deze beide maskers maar ik zou wel het peel off masker weer kopen. Het bevalt me erg goed. Lovelife masker is te koop bij Action voor €0,58 per stuk (2 sachets)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Danella

  Ziet er goed uit! Zo fijn om af en toe een masker te gebruiken.
  Danella´s last blog post ..Wortelsoep met gember en kurkuma

  15 September 2017 at 13:14
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Wow wat een leuk prijsje voor deze maskers. Ze lijken mij heel fijn 🙂
  Neeltje | Thoughts in Style´s last blog post ..If It Doesn’t Open, It’s Not Your Door | Leather Keychain DIY

  15 September 2017 at 11:46
 • Reply Kim

  Wat een super leuke verpakkingen ook zeg!! En die prijs haha te gek! Snel weer een rondje Action dus

  15 September 2017 at 10:45
 • Reply Corinne

  Oh, heerlijk, een maskertje op z’n tijd. En zeker met deze prijs! Ga ze zeker een keertje uitproberen.

  15 September 2017 at 08:51
 • Reply Lorenzo

  Ik zal deze eens aanraden aan mijn vriendin 😉
  Lorenzo´s last blog post ..Afvallen zonder sporten

  15 September 2017 at 08:50
 • Reply Peggy

  Super goedkoop! Zo kun je nog eens wat maskers proberen!
  Peggy´s last blog post ..INTERIOR POSTERS – Decorating with Desenio

  14 September 2017 at 22:30
 • Reply Janet

  Ik wil wel een keer een peel off masker proberen! En ze zijn zo goedkoop!..
  Janet´s last blog post ..Traveldiary: Awesome Bali

  14 September 2017 at 20:45
 • Reply Girls-things

  Wat een handige review. Het roze masker heb ik ook. Die ga ik maar eens snel proberen 😉
  Girls-things´s last blog post ..Dagje Rotterdam: wat te doen?- tips & high lights

  14 September 2017 at 18:45
 • Reply Kayla

  Leuk! Deze maskers kende ik nog niet.
  Kayla´s last blog post ..Short Beauty Tip: Verwijder je liquid lipstick in een handomdraai

  14 September 2017 at 15:43
 • Reply Beau Bewust

  Wat een vrolijke maskers. Het peeloff masker lijkt mij wel wat!

  14 September 2017 at 13:58
 • Reply Anne

  Erg lekker prijsje! En ook fijn om te weten dat het goed bevalt. Nog nooit zo’n peel-off masker geprobeerd, maar ga het nu zeker eens doen:-)

  14 September 2017 at 11:26
 • Reply nicole

  Vooral zo’n peel off masker lijkt me wel wat! Net alsof je alle viezigheid er af trekt!
  nicole´s last blog post ..Gereedschap: wat is handig om in huis te hebben?

  14 September 2017 at 11:09
 • Reply Sylvia

  Door die kleurtjes zou ik juist die sachetjes niet kopen 😉 het ziet er zo “giftig” uit. Een peel-off masker is zalig@! Die doe ik ook regelmatig

  14 September 2017 at 10:46
 • Reply Bo

  Duidelijk verhaal wat je ervan vond.

  14 September 2017 at 10:42
 • Reply Emmy van Meir

  Ik zou voor het moussemasker gaan. Dat gepiel van een peelmasker heb ik helemaal geen geduld voor 😉
  Emmy van Meir´s last blog post ..6 Tips voor Beginnende Beleggers

  14 September 2017 at 10:41
 • Reply Lodi

  Een leuke prijs voor deze maskers. Ik gebruik hete echt veel te weinig, maar als idd it zie denk ik, moet ik ook weer eens doen!

  14 September 2017 at 10:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge