Follow:

Mani monday : bling bling #5

 photo 2017MM1d_zps7brl0ubc.jpg
In december vorig jaar wilde ik elke dag glitters/shimmers of bling bling nails te showen maar helaas is het mislukt. Ik had geen tijd voor. Ik vind het zelf heel erg jammer. Ik stop dat op de tiende dag. Hopelijk kan ik verder met mani monday doen. En vandaag simpel nail art

 photo 2017MM1ddddd_zps1en4ctf9.jpg
Voor dit nail art heb ik twee nagellak van kokie Cosmetics : NP 89 “REUNION ON THE RHINE” en NP 60 “POP THE CHAMPAGNE”. Met stukje plastick dep ik de metallic nagellak op de blauwe nagellak. De base coat gebruik Seche base coat en dit moet nog opgemaakt worden. En voor top coat gebruik ik Caption top coat.

 photo 2017MM1dd_zpsujihpl9w.jpg
 photo 2017MM1dddd_zpsil476r9c.jpg
 photo 2017MM1ddd_zps7duuh3pi.jpg
Close up

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like