Follow:

SPLAT – White Plus & Organic

 photo 2016Splat1ab_zpsxepxt3uf.jpg
Een paar dagen geleden heb ik over SPLAT Blackwood tandpasta geplaatst. Thuis heb ik nog twee SPLAT tandpasta producten. Ik testte ze en vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

 photo 2016Splat1ad_zpsmdglybns.jpg

 photo 2016Splat1add_zpsw41rhpje.jpg
SPLAT White plus
Deze tandpasta geeft frisse adem en met natuurlijke antibacteriële ingrediënten voorkomen de vorming van tandplak. Fluoride-ionen zorgen voor een effectieve bescherming tegen cariës (tandbederf). De tandpasta is vrij van peroxides, triclosan, chloorhexidine, alcohol. Volgens SPLAT bevat deze tandpasta het innovatieve Sp. White System® voor veilig bleken met 1,5 tonen na 4 weken gebruik. Mijn tanden zien er witter uit (niet extreem wit) maar toch zie ik hwel het verschil. De tandpasta is bij uitstek geschikt voor koffie en thee liefhebbers, evenals rokers.

 photo 2016Splat1ac_zpsu0q6dc4h.jpg

 photo 2016Splat1acc_zps5egq1es6.jpg
SPLAT Organic
Deze tandpasta heeft een gel formule met groene kleur. SPLAT Organic tandpasta bevat een speciale, biologische gel van Aloë Vera, die gevoelige tanden versterkt en tandvlees geneest. Daarnaast de olie van theehout is een krachtig antibacterieel ingrediënt dat bloedend tandvlees voorkomt en de vorming van tandplak remt. De tandpasta geeft een mint smaak en dat vind ik lekker. Mijn adem wordt lekker fris van. Splat Organic is rij van triclosan, chloorhexidine, saccharinat en fluor vrij. Deze tandpasta is een biologische tandpasta die uitermate geschikt wanneer u last heeft van zeer gevoelige tanden.

Beide tandpasta vind ik fijn en geeft frisse adem en ik voel me mijn tanden lekker schoon. SPLAT tandpasta is te koop in alle Etos filialen verkrijgbaar.

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like