Follow:

Mani monday : Fashion #3

 photo 2016MM11d_zpsglqtx3gj.jpg
Ik heb ooit deze nail art gemaakt want toen was populair. Eigenlijk heb ik een paar gemaakt maar niet zo tevreden. De creatie lijkt niet op sweater patroon maar toch wil ik nog een keer deze nail art showen. Deze nail art is geinspireerd door een van mij favoriete sweater/trui die ik een paar jaar geleden bij new yorker gekocht. Love this sweater!


 photo 2016MM11dd_zpsbcmwncac.jpg photo 2016MM11ddd_zpsrahb9rmg.jpg
Ik probeer dezelfde kleur net als de trui in de nagellak kast uit te zoeken. En ik vind deze twee kleuren van opi en trind. Omdat de patroon niet zo perfect is, geef ik las powder om extra sweater effect te laten zien. Die las powder gebruik ik niet meer voor mijn wimpers want het helpt dat niet. Ik gooi hem bijna weg maar ik dacht hei…leuk extra effect voor nail art sweater/trui. Pluizig effect dacht ik dan.

 photo 2016MM11dddd_zpsivi6q0ym.jpg
USE PRODUCT : Opi – | Trind | Top coat sweet | Essence las powder

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like