Follow:

Home : Verlichting voor binnen

 photo lampenonlineCom1ab_zpsnls3ysyp.jpg
(bron afbeeldingen)
Lampen geeft de kamer lekker licht en ook zeker nodig als buiten donker wordt. Zonder lampen kunnen wij in het donker niet zien en dat natuurlijk niet handig. Al bijna 5 jaar wonen wij een woninggezin maar wij zoeken nog steeds verlichting voor binnen zoals in de woonkamer, werkkamer, slaapkamer en kortom alle kamer dus.

Eerlijk wist ik niet dat er zoveel soorten verlichting voor binnen beschikbaar zijn zoals inbouwspots, hanglampen, plafondlampen, spots, wandlampen, vloerlampen, tafellampen, badkamerverlichting, bureaulampen, kinderlampen en nog veel meer soorten. Genoeg keuze dus. En ik wist het ook niet dat iedere kamer bepaalde verlichting en de lampen heeft. Dit is zeker fijn voor mij persoonlijk om te weten. Toen ik in mijn land woonde, regelde dit soort dingen mijn vader en nu hier regel ik ook niet, die doet mijn man wel. Eigenlijk moet ik ook weten dat soort dingen. En ik dacht dat alle lampen dezelfde zijn, bedoel voor in de keuken, slaapkamer, de badkamer en andere ruimtes. Blijkbaar kan je de meeste verlichting voor binnen 230 volt kiezen en voor bij de badkamer het best 12 volt voor veiligheid (vochtige ruimte).

Hieronder aantal verschillende verlichting voor binnen
 photo lampenonlineCom1a_zpsxe2f53qo.jpg
Inbouwspot Deze lampje zie ik vaak in een hotel, restaurant maar ook in een huis. Het lijkt mij ook zo cool en sfeervol om dit lampje in huis te hebben.

 photo lampenonlineCom1aa_zpsdottk1h2.jpg
Hanglampen voor in de woonkamer of boven eettafel.

 photo lampenonlineCom1aaa_zpsamf1dczh.jpg
Plafondlampen Ik weet nu welke categorie verlichting in onze huis, namelijk plafondlampen maar dan gewoon simpel en wij vinden de lampje niet zo licht genoeg. En ik wil graag niet warm white maar gewoon echt bright lampje (net als foto studio lampje). En dit plafondlampje vind ik erg leuk want die lampje draaibare is.

 photo lampenonlineCom1aaaa_zpsenbdz7gj.jpg
Vloerlampen Leuk vloerlampje voor in de woonkamer of werkkamer en de model vind ik ook erg gaaf.

 photo lampenonlineCom1aaaaa_zpsmknmtonc.jpg
Badkamerverlichting heeft ook aantal categorie “spiegelverlichting, badkamer plafondlampje, badkamerverlichting led (zoals hierboven), badkamer wandlampen en inbouwspots voor in de badkamer.

 photo lampenonlineCom1aaaaaa_zpsuqm4gmeb.jpg
Spiegelverlichting zou ik wel willen hebben voor in de badkamer en ook graag voor boven een spiegel of aan beide zijden van een spiegel te plaatsen, het lijkt mij ideaal om je op te maken.

Op webshop LampenOnline vind je genoeg keuzen verlichting voor binnen. Welke verlichting voor binnen wil je nog hebben?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Dit artikel is samenwerken met lampenonline.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like