Follow:

Mani Monday : Flowers #2

 photo 2016JanNail2aa_zpsgtzifjmn.jpg
Even zomer gevoel ga ik op mijn nagels laten zien. Want ik ga vandaag nail art flowers showen. Toen ik bij Action was, kocht ik een parfume van merk emanuel Ungaro en de doos ziet er vrolijk uit en ik dacht toen..hei… ik ga proberen nail art te maken. Zo bedacht, zo gedaan en ben best blij met eindresultaat.

 photo 2016JanNail2aaaaaa_zps2a3h885u.jpg

 photo 2016JanNail2aaaaa_zpsatperdiz.jpg

 photo 2016JanNail2a_zpslhujeqps.jpg

 photo 2016JanNail2aaa_zps3rqbux3f.jpg
Producten : Base coat – Orly Nail Amor | Essie – 370 private weekend | Trind – CC196 Emerlad Swirl | Asos Paint – Paris | Top coat – Essence | Nail art kwastje – ebay

Laat mij weten als jullie naar de parfums benieuwd?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like