Follow:

Mani monday : Half moon #3

2017_MM9aaaaaaa
Als ik geen inspiratie heb, dan maak ik makkelijk nail art. En deze keer de simpele nail art striped, dit lijkt precies op mij eerste Fan brush striped nail art. Maar deze keer gebruik ik geen Fan brush en om even wat anders de bovenste gedeelde bracht ik shimmers/glittres nail polish. Wel…kijk je verder

2017_MM9aaaaaa
Ik gebruik gradient brush om deze striped nail art te maken. Het is dezelfde manier net als je Fan brush gebruik. Het resultaat ziet er ook best prima, vind ik. Het juist stuk makkelijk dan met Fan Brush

USE PRODUCTS :
Base Coat : Maybelline | Top Coat : Sally Hansen
Nagellak : Kokie Cosmetics | 2B Cosmetics | Essence
Nail tool : Gradient brush Born Pretty Store

Voordat half moon nail art heb ik deze nail art maar deze twee exact dezelfde met mij andere striped nail art.
2017_MM9aa
2017_MM9aaa
2017_MM9aaaa
2017_MM9aaaaa
Voor veranderingen bracht ik half nail polish aan dan wordt half moon nail art
2017_MM9aaaaaaaa
2017_MM9aaaaaaaaa

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like