Follow:

Mani monday : Geometric #1

 photo 2016MM1e_zpsgufghcrq.jpg
Again…simpel nail art, omdat ik op dit moment geen inspiratie heb. Eerlijk weet ik niet welke categorie deze nail art Geometric of Frenh Manicure. Na even gegoogled besloot ik deze nail art in Categorie Geometric want de French Manicure zie ik de meeste basis kleurtje is transparant of nude kleurtje. Maar acht maakt het eigenlijk niet uit op welke categorie, voor mij alleen moeilijk om te geven welke titel voor dit nail art.


 photo 2016MM1eeeeee_zpserwuw5cz.jpg
Voor dit nail art heb ik beide nagellak van Caption uit collectie double take gebruik. De base coat en top coat heb ik dezelfde merk gebruik Caption. Voor driekhoek vormpje gebruik ik stickertje die ik via ebay heb gekocht.

 photo 2016MM1ee_zpsceydtkef.jpg
 photo 2016MM1eeee_zpsdghwfbww.jpg
 photo 2016MM1eee_zpsi3bwgejn.jpg
 photo 2016MM1eeeee_zpsuf5kjuyv.jpg

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like