Follow:

Mani monday : Marble#2

 photo 2016MaartManiMonday3cc_zps4fp2cy23.jpg
Vandaag show ik simpele nail art dry marble. Ik gebruik zonder water om deze nail art te maken. Het lukte gewoon nog niet marble nail art met water. Misschien moet ik veel oefeningen..aahh voor volgende mani monday misschien. Maar niet achter elkaar dezelfde nail art 😉

 photo 2016MaartManiMonday3ccc_zpsniywjssp.jpg
Op mijn nagels breng ik alle nagellak van Trind nieuw collectie – artikel, behalve de konijntje uit andere Trind collectie – artikel

 photo 2016MaartManiMonday3c_zpskt6kbzfe.jpg

 photo 2016MaartManiMonday3cccc_zpsb6p3nfml.jpg

USE PRODUCTS : Trind en artikelTrind CC214 | Base coat (oeps! niet op foto) Seche | top coat en nail art tip – Essence

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like