Follow:

Mani monday : Pattern #5

 photo 2016dhNails7dd_zpsafaf5rqo.jpg
Planning was deze nail art vorige week maandag online, alleen geen verbinding WIFI in vakantiehuis dus dan maar vandaag.

 photo 2016dhNails7ddddd_zpsh0o5idvj.jpg
Als basis achtergrond heb ik gebruik Ciate nagellk uit Beacht collectie die ik heb gewonnen op beautygoddess. De patroon vind ik heel mooi dus daarom wil ik op mijn nagels te tekenen. Het was niet zo makkelijk om deze patroon op nails te tekenen. Maar ik ben best blij met eindresultaat. Niet zo slecht toch?

 photo 2016dhNails7dddddd_zps9rhl09yg.jpg photo 2016dhNails7ddd_zpsyxrjp5wa.jpg photo 2016dhNails7dddd_zps8n9qng8s.jpg photo 2016dhNails7d_zpsylshsiys.jpg

 photo 2016dhNails7ddddddd_zps5d8vcqxa.jpg
USE PRODUCTS : Trind Ridge Filler | Seche vite base coat | Essence top coat | Ciate nagellak | dot tools – ebay | Kwastje – wimpers serum kwastje

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like