Follow:

Max Factor – Face Finity Primer & Skin Luminizer Foundation

 photo 2015MaxFaxtor1a_zps9ef7780f.jpg
Max Factor heeft nieuw producten o.a. deze Face Primer en Skin Luminizer Foundation en ik testte ze uit

 photo 2015MaxFaxtorFoundation1a_zpsaf39b3e1.jpg
De verpakking is chick en mooi met goud accenten eromheen. Het is van hard plastic, lekker licht om hem overal mee te nemen. De foundation lijkt op chocolade mousse met creme en licht chocolade in de flesje. De foundation heeft pompsysteem, handig.
 photo 2015MaxFaxtorFoundation1aa_zpseabce8ab.jpg
Max Factor Skin Luminizer Foundation – 50 Natural
De achterkant lees je de ingrediënten en andere informatie.

Greasepaint was de eerste foundation gemaakt voor film, waarmee Mr. Max Factor in 1914 de wereld verraste. Nu 100 jaar later luistert de nieuwste foundationcreatie van Max Factor naar de toepasselijke naam Skin Luminizer Foundation. Deze briljante foundation is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiele, frisse uitstraling voor een stralende, gezonde look. Daarbij verzorgt het product de gezichtshuid en hydrateert het de huid met VitaNiacin complex, vitamine B & E, glycerine en elastomeren.

De textuur is fijn, niet dik en niet dun. Het breng en blend makkelijk aan en geef mat effect all day long.

 photo 2015MaxFaxtorFoundation1aaaaa_zpsgqgbjzox.jpg

 photo 2015MaxFaxtorFacePrimer1a_zpsfbc545c8.jpg
Max Factor Facefinity All Day Primer
De Primer zit in de glas flesje met daarop transparant plastic dopje. Met pompsysteem kan je de primer makkelijk doseren. Twee pompjes is voldoende om je heel gezicht met deze primer op te smeren. De primer bevat SPF20 die zorg voor je huid. De primer is wit/transparante kleur en geurloos, dat vind ik fijn. Het brengt makkelijk aan en voel je huid lekker zacht aan en bovendien geeft deze primer mat basis.

Met Max Factor’s Facefinity All Day Primer (met SPF 20) ben je verzekerd van het ultieme skin prep product. Deze non-pigment primer biedt niet alleen een perfecte matte basis, maar zorgt er ook voor dat je foundation aanzienlijk langer en mooier haar werk kan doen. Het geheim zit ‘m in de micro correctors die zweet en talg absorberen, terwijl de gepatenteerde flexi-hold technology voor een gladde en vlakke basis voor de foundation zorgen

– Matteert de huid
– Bevat micro correctors die een glimmende huid tegengaan
– Maakt gebruik van flexi-hold technologie
– Bevat SPF 20

 photo 2015MaxFaxtorFoundation1aaa_zps851f9762.jpg

 photo 2015MaxFaxtorFoundation1aaaa_zpserr4kacj.jpg
Beide producten geven mat look. Het bevalt fijn bij mij. Ik heb geen last van glimmende look.

De Max Factor FaceFinity Primer is verkrijgbaar in 1 kleur (transparante kleur) bij drogisterijen. verkoopprijs: € 14,99
Max Factor Skin Luminizer Foundation is in 5 tinten: Nude, Natural, Golden, Soft Honey en Caramel. verkoopprijs: € 15,99.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like