Follow:

Maxxter USB-hub

2019gadget10a Sinds ik nieuw laptop gebruik, heb ik een andere probleem namelijk te weinig USB-poorten. Op Asus Vivobook zijn er maar drie USB-poorten en dat te weinig voor mij. Gelukkig is gadget Maxxter USB-hub. Vandaag laat ik deze handige gadget aan jullie zien. Kijk je mee

2019gadget10aaaa Maxxter USB-hub bestaat uit drie USB poorten, een SD-kaart en een voor Micro-kaart. De drie USB porten van deze maxxter USB-hub gebruik ik een voor smartphone en twee USB voor extern harddisk. Maar een poort gebruik ik af en toe voor USB-stick.
Kenmerken:
Systeemeisen: Windows XP/VISTA/7/8/10.
USB 2.0 – snelle data-overdrachtsnelheid tot 480 Mbps. 2019gadget10aa 2019gadget10aaa Deze Maxxter USB-hub is compact, goedkoop, erg handig en het werkt goed. USB van de laptop zelf gebruik ik een voor mousse, extern harddisk, en een voor deze maxxter USB-hub. Dankzij deze USB-hub, mij probleem is opgelost. Ik ben heel erg blij mee. Ik heb deze USB-hub bij de action gekocht, prijs €3,49 ook in witte kleur beschikbaar. Leuk voor cadeautje of voor je zelf.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Mieke | Miek's Mind

  Ik heb dit eigenlijk niet nodig, want ik heb eigenlijk altijd maar 1 USB poort nodig

  04 December 2019 at 10:02
 • Reply Marsha Alvarez

  Dit is echt super handig zeg! Kan ik echt goed gebruiken!

  01 December 2019 at 22:38
 • Reply Mitchel Kleuver

  Een USBhub is echt heel handig. Vooral als je meerdere apparaten tegelijk wilt gaan gebruiken. Fijn dat je probleem is opgelost!
  Mitchel Kleuver´s last blog post ..Het grootste fantasie verkleedfeest – Dutch Comic Con

  30 November 2019 at 20:59
 • Reply Frederique

  Dat is inderdaad heel handig en het kost echt drie keer niets!

  30 November 2019 at 19:00
 • Reply nicole orriens

  Hee, wat handig zeg! Dat lijkt mij ook wel wat.

  29 November 2019 at 11:53
 • Reply lodi

  Makkelijk hoor, ik gebruik eigenlijk nooit meer USB poorten, of bijna nooit meer. Maar inheb er ook maar twee op mijn laptop zie ik nu 🙂
  lodi´s last blog post ..Handig omgaan met de ruimte in de badkamer

  29 November 2019 at 09:42
 • Reply Laura

  Vind dat ook super vervelend dat er zo weinig USB-uitgangen in nieuwe laptops zitten! Heel handig dit ding!

  29 November 2019 at 09:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge