Follow:

Maxxter USB-hub

2019gadget10a Sinds ik nieuw laptop gebruik, heb ik een andere probleem namelijk te weinig USB-poorten. Op Asus Vivobook zijn er maar drie USB-poorten en dat te weinig voor mij. Gelukkig is gadget Maxxter USB-hub. Vandaag laat ik deze handige gadget aan jullie zien. Kijk je mee

2019gadget10aaaa Maxxter USB-hub bestaat uit drie USB poorten, een SD-kaart en een voor Micro-kaart. De drie USB porten van deze maxxter USB-hub gebruik ik een voor smartphone en twee USB voor extern harddisk. Maar een poort gebruik ik af en toe voor USB-stick.
Kenmerken:
Systeemeisen: Windows XP/VISTA/7/8/10.
USB 2.0 – snelle data-overdrachtsnelheid tot 480 Mbps. 2019gadget10aa 2019gadget10aaa Deze Maxxter USB-hub is compact, goedkoop, erg handig en het werkt goed. USB van de laptop zelf gebruik ik een voor mousse, extern harddisk, en een voor deze maxxter USB-hub. Dankzij deze USB-hub, mij probleem is opgelost. Ik ben heel erg blij mee. Ik heb deze USB-hub bij de action gekocht, prijs €3,49 ook in witte kleur beschikbaar. Leuk voor cadeautje of voor je zelf.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like