Follow:

Asus VivoBook X409FA-EK064T

2019-Asus10a Al meer dan een paar maanden gebruik ik andere laptop Asus VivoBook. Om precies te zijn op 28 augustus 2019 binnengekomen. Vandaag laat ik jullie wat ik ervan vind. Lees je mee

2019-Asus10aaa Mijn laptop HP is al oud en dus tijd voor de nieuwe en ik besloot andere merk te kiezen. Het is een laptop Asus VivoBook X409FA-EK064T geworden. De Asus X409FA-EK064T is een 14 inch laptop, Intel Core i5 processor, 8 GB werkgeheugen en 256 GB SSD. De laptop weegt 1,4 kilogram, je neemt hem dus zonder te sjouwen mee in je tas. De laptop heeft maar 3 USB-port en dat vind ik te weinig. Eerste USB-port gebruik voor mijn favoriete mouse, de tweede USB-port gebruik ik hem voor verbinding met extern-harddisk en de derde USB-port gebruik ik af en toe voor verbinding met smarpthone, soms voor andere extern-harddisk, soms voor SD-kaart en of SD-micro adapter. Het is dus te weinig als USB-port. Ik heb nog aantal USB-porten nodig zodat de derde USB-port elke keer in en uit te doen.

2019-Asus10aa De WIFI-verbindig in de kamer boven is goed, alleen af en toe verkeerde delete keyboard gedrukt (die naast aan en uit knopje). Ik moet aanwennen want normaal kocht ik grote formaat. Kortom ben ik erg blij met mijn nieuwe laptop, mooie formaat, genoeg werkgeheugen en niet zo zwaar om overal mee te nemen. Ik heb deze laptop Asus VivoBook X409FA-EK064T bij Coolblue gekocht.

Unboxing


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like