Follow:

Asus VivoBook X409FA-EK064T

2019-Asus10a Al meer dan een paar maanden gebruik ik andere laptop Asus VivoBook. Om precies te zijn op 28 augustus 2019 binnengekomen. Vandaag laat ik jullie wat ik ervan vind. Lees je mee

2019-Asus10aaa Mijn laptop HP is al oud en dus tijd voor de nieuwe en ik besloot andere merk te kiezen. Het is een laptop Asus VivoBook X409FA-EK064T geworden. De Asus X409FA-EK064T is een 14 inch laptop, Intel Core i5 processor, 8 GB werkgeheugen en 256 GB SSD. De laptop weegt 1,4 kilogram, je neemt hem dus zonder te sjouwen mee in je tas. De laptop heeft maar 3 USB-port en dat vind ik te weinig. Eerste USB-port gebruik voor mijn favoriete mouse, de tweede USB-port gebruik ik hem voor verbinding met extern-harddisk en de derde USB-port gebruik ik af en toe voor verbinding met smarpthone, soms voor andere extern-harddisk, soms voor SD-kaart en of SD-micro adapter. Het is dus te weinig als USB-port. Ik heb nog aantal USB-porten nodig zodat de derde USB-port elke keer in en uit te doen.

2019-Asus10aa De WIFI-verbindig in de kamer boven is goed, alleen af en toe verkeerde delete keyboard gedrukt (die naast aan en uit knopje). Ik moet aanwennen want normaal kocht ik grote formaat. Kortom ben ik erg blij met mijn nieuwe laptop, mooie formaat, genoeg werkgeheugen en niet zo zwaar om overal mee te nemen. Ik heb deze laptop Asus VivoBook X409FA-EK064T bij Coolblue gekocht.

Unboxing


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Frederique

  Fijn zo’n nieuwe laptop en je bent vast gauw gewend!

  10 November 2019 at 15:34
 • Reply Heidi

  Fijne laptop is het.
  Ik zelf gebruik steeds het merk van Sony vind ik voor me zelf dan wel de beste laptops.

  08 November 2019 at 23:01
 • Reply Marsha Alvarez

  Mooie laptop! Altijd fijn om iets nieuws binnen te krijgen. Veel plezier ermee!

  05 November 2019 at 22:38
 • Reply Charlotte Swart

  Wat fijn dat hij zo goed bevalt. Ik heb nu ruim een jaar mijn laptop en die bevalt ook erg goed

  05 November 2019 at 08:52
 • Reply nicole orriens

  Hij ziet er goed uit. Ik heb zelf geen laptop maar een gewone computer. Dat vind ik fijner.

  05 November 2019 at 08:01
 • Reply Jouvence

  Mooie laptop. Ik heb al een paar jaar een grote Asus laptop en ben er nog steeds ontzettend blij mee! Daarnaast ook een Apple MacBook en willen graag een iMac.

  04 November 2019 at 21:13
 • Reply Juliette

  Altijd fijn om een nieuwe laptop te hebben. Er is dan veel opslag! Veel plezier ermee!

  04 November 2019 at 19:31
 • Reply Joanne

  Altijd fijn om een nieuwe laptop te kopen! Veel plezier ermee 🙂

  04 November 2019 at 16:11
 • Reply Anja

  Ziet er wel goed uit. Hoe duur was de laptop? Hoop dat je er lang van geniet

  04 November 2019 at 16:10
 • Reply Rachel

  Veel plezier ermee! Wij hebben en houden alleen van Apple sorry?

  04 November 2019 at 14:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge