Follow:

Maybelline Master en Spider Effect mascara

 photo 2016Maybelline1a_zpsq6rs8sxk.jpg
Maybelline heeft de nieuwste trends producten voor Fall Winter 2016 onder andere deze drie producten die ik ga voor jullie uittesten/reviewen.

 photo 2016Maybelline1d_zpsl4v1dowf.jpg
The Colossal Spider Effect Mascara €9,99
Spider lashes is trend op dit moment. Normaal niemand wilt niet de wimpers zo overdreven behalve de beroemde natuurlijk. Zoals de naam is de wimper geïnspireerd op spinnenpoten, waarbij de wimpers puntig uitlopen, lichtjes aan elkaar klevend en je ogen extra wijd open lijken te staan. De huls zelf vind ik al leuk, in geel contrast met hier en daar zwart spinnenweb.

 photo 2016Maybelline1dde_zpsyjlbnifj.jpg
Het borsteltje is anders dan gewone borstel mascara, met taps toelopend uiteinde voor de kleine haartjes in de ooghoeken.

 photo 2016Maybelline1ddde_zpsdqbltwdp.jpg
De mascara geeft spinnenpoten effect. Eerlijk ben ik dol op, alleen de onderste wimpers ga ik niet mascara geven. Ik de bovenste wimpers is mooi genoeng voor mij.

 photo 2016Maybelline1b_zpshh74pbug.jpg
Master Contour V Shape Stick €8,99 verkrijgbaar in twee kleuren
 
Master Contour V-Shape Duo Stick is speciaal vormgegeven om de perfecte V-shape van je gezicht te
versterken. De stick heeft twee kleuren, de donkere kleur en de lichte kleur. Handig! Beide matte crème is lekker zacht van textuur en versmelt als een tweede huid voor een natuurlijk effect. De lichtere zijde kan je gebruiken bijvoorbeeld in horizontale lijnen recht onder je ogen en boven je wenkbrauwbot.

 photo 2016Maybelline1bbbbc_zpstuoyfufd.jpg

 photo 2016Maybelline1bbbbcc_zpss7mw7aea.jpg
Het blend erg fijn en alleen op de foto zie je weinig op mijn getinte huid. Maar in het echt zie je het wel de verschil.

 photo 2016Maybelline1c_zpsdeyxu0mw.jpg
Master Strobing Stick €8,99 verkrijgbaar in twee kleuren
 
Strobing ofwel highlighten en met een stick is nieuw voor mij. Ik breng highlighten meestal in de vorm van poeder of crème. De verpakking is in handy formaat die je in je tas verstoppen en vooral kan meenemen.

 photo 2016Maybelline1cc_zpsu924j0io.jpg
200 Medium – Nude Glow.

Master Strobing Stick heeft een zijdezachte crèmeformule waarmee je snel mooi glans op je gezicht aanbrengen. Met stick breng je direct op je huid maar je kan ook met je vinger blenden voor mooi natuurlijk glans.

 photo 2016Maybelline1ccc_zps7bta5pxz.jpg
Het is moeilijk te zien op de foto omdat de kleur is matching met mijn getinte huid. Het geeft wel dus daarom mooi nature glans.

 photo 2016Maybelline1cccc_zpsnw1znxvv.jpg
Face : Foundation Cien Lidl | Oogschaduw Elf | Mascara Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara | Contour Maybelline Master Contour V Shape Stick | MAybelline Master Strobing Stick

 photo 2016Maybelline1aa_zpsrriecczv.jpg
De nieuwe trend Maybelline producten zijn al verkrijgbaar in de winkels of online. Welke product(en) spreek je aan?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like