Follow:

Estée Lauder Advanced Night Repair synchronized recovery complex II

2019-Estee-Lauder-Sampleo2aa
Een paar dagen geleden ben ben ik verrast blij van een pakketje met daarin een beauty product van het bekend merk Estee Lauder. Op de website sampleo heb ik meegedaan om dit product “Advanced Night Repair synchronized recovery complex II” uit te testen en ik mocht dit product ontvangen voor het reviewen.  Ik heb geen ervaring met dit product dus ik ben heel erg benieuwd naar. Dit product is een serum voor een gezonde huid. Vandaag laat ik in dit blogpost wat ik ervan vind. Lees je mee mee

2019-Estee-Lauder-Sampleo2aaaa2019-Estee-Lauder-Sampleo2a
Estée Lauder Advanced Night Repair synchronized recovery complex II zit in een bruine verpakking met pipetje. Dit product bevat verschillende vitamines en plantaardige antioxidanten, samen met peptiden en het zit er géén parfum in. Het serum zorgt er voor dat de huid `s nachts extra goed kan herstellen. Het ruikt dit serum naar licht kruidige, plantaardige geur. Dit product belooft na slecht vier weken dat de huid er jonger, stralend en egaler uitziet.

2019-Estee-Lauder-Sampleo2aaa
Het serum is vrij dun en het is transparant met een oranje/bruine kleur. Het brengt makkelijk aan en trekt snel in. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

2019-Estee-Lauder-Sampleo2aaaaa

Estée Lauder Advanced Night Repair (ANR) serum gebruik ik voordat ik ga slapen. Na het reinigen van de huid, brengt het serum aan, nachtcrème en oogcrème. In de morgen als ik wakker word,  voel ik mijn huid heerlijk zacht aan, stevig maar tocht soepel en gehydrateerd. Dit product is geschikt voor alle huidtypes, is vooral gericht tegen huidveroudering, droogheid. Het serum is te koop bij de parfumerie.

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like