Follow:

Meeki Highlighter palette

Meeki Highlighter palette
Naast Max & More zie ik de laatste tijd het merk Meeki in de beauty afdeling bij de Action. Eerste product is een oogschaduw palette en het beviel ok. De tweede is ook een oogschaduw palette maar dan zit het in een mooie doosje. In dit blogpost laat ik vandaag een highlighter palette die ik bij de Action heb gekocht. Benieuwd? Lees je even mee

Meeki Highlighter palette
Meeki Highlighter palette zit in een leuke doosje. Alleen de verpakking vind ik een simpel, denk aan deze oogschaduw palette. Wat ik jammer vind van soort palette dat geen spiegel er in.

Meeki Highlighter palette
In deze Highlighter palette zit er in drie verschillende kleuren : goud, perzik en roze. De roze kleur is niet roze, iets meer naar zacht pastel paarse tint. Deze highlighter belooft je huid een stralend effect geeft en creëert een natuurlijke, gezonde gloed.

Meeki Highlighter paletteMeeki Highlighter palette
De swatches op mijn hand. De kleuren zien er iets meer naar witte peoder (cool tinten) dan naar highlighter, vind ik persoonlijk. Behalve de goud tint (warm tint). Ze zijn vrij poederig. Je moet wel dus rekening mee houden met het aanbrengen want het knoeit wel een beetje. Het moet meerdere keren opbouwen om de highliter goed te zien, maar let wel op dat niet too much, anders veel te veel glans. Het geeft de highlighter een hele mooi subtiele glans effect.

Meeki Highlighter palette
De goud en roze tinten is mij fav. Meeki Highlighter palette is geschikt oor alle huidtinten, te koop bij de action voor €1,88.

Wat vind je van dit palette?

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like