Follow:

Meet my cardboard buddy from foldable.me

It`s me
Weet je buddy? maar nu kan je van je zelf in echte buddy maken. Eergisteren lag in mijn brievenbus mijn cardboard buddy. Snel ging ik de envelop openen en yay..mijn buddy is nu bij mij en van mij 😉

It`s me
Uit de envelop mijn buddy nog steeds op papier.
It`s me
It`s me
De achterkant zie je geen instructies maar wel een paar puntjes zag ik. Het is makkelijk om aan elkaar te bouwen, dus geen uitgebreide instructies nodig. En je hebt geen schaar nodig. Tip begint van onderaan volgens foldable maar ik begon van lichaam daarna de hoofd en dan de handen en alle laatste de schoenen/benen. En dan aan elkaar bouwen.
It`s me
Hier is geworden …me Dhini als cardboard buddy. Heel erg leuk. Ik dank aan Dalbo of zo it maar dan natuurlijk kan niet vergelijken met Dalbo. Ik ben blij met mijn cardboard buddy.
It`s me

Cardboard buddy kan je bestellen op Foldable.me. Het kost $11.99 en gratis verzendkosten. Betaalmethode met Pay pal, Master Card, Visa.

Ken je al deze cute cardboard buddy?

Share
Previous Post Next Post

You may also like