Follow:

Mentos mint Lip Balm

2021-Mentos-Lipbalm10a

Hoi..hoi..! Last zag ik een mentos lipbalm bij de Action. Ik was twijfel om hem te kopen maar ik ben erg benieuwd naar. Lees je verder wat ik ervan vind

2021-Mentos-Lipbalm10aa Ik ben dol op mentos mint en toen deze balm mentos mint zag, kocht ik hem want ik ben erg benieuwd naar. Fijn dat het product dicht in de verpakking. Aan de achterkant van de verpakking vind je informatie en ingrediënten. De lipbalm zelf is wit en het smaakt naar mint, niet te overheersen. Mijn lip wordt lekker zacht aanvoelen. Geen plakkerig gevoel. Ik word er fan van. 2021-Mentos-Lipbalm10aaa Ik ben erg blij met deze lipbalm. En ik zie ook andere lipbalm varianten zoals pepsi, pepsi wild cherry, mentos strawberry en ik ben benieuwd naar. Als ik naar Action weer ga, ga ik ook de andere varianten halen. Als ik goed is, kost deze lipbalm €0,99.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like