Follow:

The Body Shop – Mix & Mingle White Musk® Elements Gift

2021-TBSPerfumes10a Hoi..hoi..! Voor parfum liefhebbers heb ik superleuk parfum cadeauset. Wat leuk is dat je met deze parfum cadeauset je eigen unieke geur kan creëren. Vandaag laat ik aan jullie zien wat zit er in de The body Shop Mix & Mingle White Musk Elements Gifts. Zijn jullie benieuwd naar. Lees je verder mee 2021-TBSPerfumes10aa In de mooie cadeauset white musk perfume zit er vier vegan perfumes :
– White Musk Eau de Toilette 30ml
– White Musk Radical Eau de Parfum 15ml
– White Musk Lover Eau de Parfum 15ml :
– White Musk Free Eau de Parfum 15ml

De flacon is recyclebare fles en dop. Ze zijn vegan en 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 2021-TBSPerfumes10aaa – White Musk Eau de Toilette : Frisse, bloemige en klassieke geur.
– White Musk Radical Fragrance layering topper : Groene, aardse geur.
– White Musk Lover Fragrance layering topper : Warme, bloemige geur.
– White Musk Free Fragrance layering topper : Koele, minerale geur.

Het begint spray je de Edt White Musk daarna creëer je je eigen unieke geur met layering topper fragrance uit deze set. Creëer je eigen signature scent door ons Radical Eau De Parfum over White Musk® heen te layeren. Die heeft een groene en aardse geur, met noten van aromatische basilicum, frisse petitgrain en groene vetiver.
Ben je in een bloemige bui, kies dan voor ons Lover Eau de Parfum, met kruidige roze peper, poederige orris en houtachtige ambrette.
Mag het wat frisser? Express yourself met de koele, minerale noten van White Musk® Free, met noten van aromatische elemihars, madeliefjes en sandelhout.
2021-TBSPerfumes10aaaa Erg leuke concept om je eigen perfume te creëren. Je kunt zelf experimenten om je unieke fragrance te creëren. Je kunt een of twee layering topper te mixen in van plaat van een layering topper. Superleuk om te experimenten. Maar je kunt ook individual/singel te gebruiken maar het is erg leuk om de layering topper te mixen. Als parfum liefhebber ben ik erg enthousiast hierover. Ik heb white musk met layering topper radical en lover te mixen en het ruikt echt lekker, fris met poederig bloemige geur. Een unieke geur te krijgen. The Body Shop – Mix & Mingle White Musk® Elements Gift is om je eigen unieke geur te creëren, speciaal voor de feestdagen maar ook voor dagelijks te gebruiken. Het blijft de geur redelijk goed hangen. Ook leuk als cadeautje te geven. Te koop bij de The Body Shop bij jou in de buurt or online

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like