Follow:

Food friday : De blije boterham

De blije boterham
Goed ontbijten is het belangrijk om een goede start van de dag te beginnen. Op de brood van mijn zoon meestal chocoladepasta. Maar ik wil andere boterhampasta`s op zijn brood. Gelukkig hebben wij drie smaken van de blije boterham binnengekregen. Vandaag ga ik vertellen wat ik ervan vond. Lees je mee

De blije boterham
Een paar dagen terug ontving ik drie smaken van De Blije Boterham : Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes. De pasta zit in een glas pot met superleuk en mooie illustratie eromheen en ook op de plastic deksel. Wanneer je de deksel opent, ligt er folie op.

Romige Kokos is een heerlijke romige smeerbare kokospasta. Er zitten geraspte kokos en het ruikt lekker naar kokos, niet overheersen. Dit product bevat zonder kleurstoffen. De smaak is niet te zoet, dat vind ik persoonlijk niet zo erg.

Ingrediënten*
Suiker, plantaardige oliën (raap, palm), 5% magere melkpoeder, 5% kokosnoot, lactose (melk), weipoeder (melk), melkvet, emulgator (lecithinen), aroma’s (natuurlijk aroma, vanille aroma). DIT PRODUCT KAN SPOREN VAN TARWE, EI, SOJA EN NOTEN BEVATTEN.

Caramel Stroopwafel is een heerlijke caramel ctroopwafel pasta. De pasta is met stukjes echte Hollandse stroopwafel en het proef echt naar lekker stroopwafel. Net als stroopwafel op je broodje maar dan in pasta. Lekker! Dit product bevat zonder kleurstoffen.

Ingrediënten*
Plantaardige oliën (raap, palm), suiker, speculaas (tarwemeel, suiker, margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, raap), water, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), voedingszuur (citroenzuur)), suikerstroop, rijsmiddel (natriumcarbonaten), zout, kaneel), 6% stroopwafel (tarwemeel, suiker, roomboter (melk), sojameel, glucose-fructosestroop, rijsmiddel (natriumcarbonaten), zout, scharrel ei, emulgator (lecithinen (soja)), specerijen, aroma), volle melkpoeder, magere melkpoeder, gekarameliseerd melkpoeder (suiker, magere melkpoeder), emulgator (lecithinen), aroma’s (vanille aroma, natuurlijk aroma), gekarameliseerde suiker, kaneel, antioxidant (tocoferolrijk extract). DIT PRODUCT KAN SPOREN VAN NOTEN BEVATTEN

Smeuïge Muisjes is een heerlijke smeuïge muisjespasta en bevat geen harde stuktjes. Dit product bevat zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen. Ik proef deze pasta zoals de smaak van muisjes. Lekker!

Ingrediënten*
Suiker, plantaardige oliën en vetten (palm, raap), 1% anijszaad, emulgator (lecithinen), magere melkpoeder, hazelnoten. DIT PRODUCT KAN SPOREN VAN GRANEN, SOJA EN EI BEVATTEN

De blije boterham
Heerlijk boterhampasta`s voor op broodjes vooral de smaken van Smeuïge Muisjes en Caramel Stroopwafel vinden wij de lekkerste. De laatste is al op (tijd voor nieuw kopen dus). De kokos smaak vinden wij niet zo lekker, misschien door geraspte kokos er in zit, maar wij kunnen hem met andere smaken mengen. De blije boterham heeft vier unieke smaken. Ze zijn te koop bij de AH.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like