Follow:

Food friday : De blije boterham

De blije boterham
Goed ontbijten is het belangrijk om een goede start van de dag te beginnen. Op de brood van mijn zoon meestal chocoladepasta. Maar ik wil andere boterhampasta`s op zijn brood. Gelukkig hebben wij drie smaken van de blije boterham binnengekregen. Vandaag ga ik vertellen wat ik ervan vond. Lees je mee

De blije boterham
Een paar dagen terug ontving ik drie smaken van De Blije Boterham : Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes. De pasta zit in een glas pot met superleuk en mooie illustratie eromheen en ook op de plastic deksel. Wanneer je de deksel opent, ligt er folie op.

Romige Kokos is een heerlijke romige smeerbare kokospasta. Er zitten geraspte kokos en het ruikt lekker naar kokos, niet overheersen. Dit product bevat zonder kleurstoffen. De smaak is niet te zoet, dat vind ik persoonlijk niet zo erg.

Ingrediënten*
Suiker, plantaardige oliën (raap, palm), 5% magere melkpoeder, 5% kokosnoot, lactose (melk), weipoeder (melk), melkvet, emulgator (lecithinen), aroma’s (natuurlijk aroma, vanille aroma). DIT PRODUCT KAN SPOREN VAN TARWE, EI, SOJA EN NOTEN BEVATTEN.

Caramel Stroopwafel is een heerlijke caramel ctroopwafel pasta. De pasta is met stukjes echte Hollandse stroopwafel en het proef echt naar lekker stroopwafel. Net als stroopwafel op je broodje maar dan in pasta. Lekker! Dit product bevat zonder kleurstoffen.

Ingrediënten*
Plantaardige oliën (raap, palm), suiker, speculaas (tarwemeel, suiker, margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, raap), water, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), voedingszuur (citroenzuur)), suikerstroop, rijsmiddel (natriumcarbonaten), zout, kaneel), 6% stroopwafel (tarwemeel, suiker, roomboter (melk), sojameel, glucose-fructosestroop, rijsmiddel (natriumcarbonaten), zout, scharrel ei, emulgator (lecithinen (soja)), specerijen, aroma), volle melkpoeder, magere melkpoeder, gekarameliseerd melkpoeder (suiker, magere melkpoeder), emulgator (lecithinen), aroma’s (vanille aroma, natuurlijk aroma), gekarameliseerde suiker, kaneel, antioxidant (tocoferolrijk extract). DIT PRODUCT KAN SPOREN VAN NOTEN BEVATTEN

Smeuïge Muisjes is een heerlijke smeuïge muisjespasta en bevat geen harde stuktjes. Dit product bevat zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen. Ik proef deze pasta zoals de smaak van muisjes. Lekker!

Ingrediënten*
Suiker, plantaardige oliën en vetten (palm, raap), 1% anijszaad, emulgator (lecithinen), magere melkpoeder, hazelnoten. DIT PRODUCT KAN SPOREN VAN GRANEN, SOJA EN EI BEVATTEN

De blije boterham
Heerlijk boterhampasta`s voor op broodjes vooral de smaken van Smeuïge Muisjes en Caramel Stroopwafel vinden wij de lekkerste. De laatste is al op (tijd voor nieuw kopen dus). De kokos smaak vinden wij niet zo lekker, misschien door geraspte kokos er in zit, maar wij kunnen hem met andere smaken mengen. De blije boterham heeft vier unieke smaken. Ze zijn te koop bij de AH.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Elke

  Omg, zo origineel dit! Deze moet ik echt een proberen hoor!
  Elke´s last blog post ..Dove nourishing secrets // strengthening shampoo & conditioner

  10 December 2017 at 20:00
 • Reply nicole

  Ik houd wel van beschuit met muisjes dus de smeuïge variant daarvan lijkt me wel lekker.
  nicole´s last blog post ..Netflix versus Videoland

  10 December 2017 at 11:53
 • Reply nicole

  Ik vind de naam van het merk zo leuk: Blije boterham : )
  nicole´s last blog post ..Netflix versus Videoland

  10 December 2017 at 10:52
 • Reply Gabrielle

  Oeh! Mijn favoriet is denk ik Caramel stroopwafel, ik ben namelijk gek op caramel.
  Gabrielle´s last blog post ..Wintersport met een doorlopende reisverzekering: Hoe werkt het?

  10 December 2017 at 10:42
 • Reply Stefaan BlogVivant

  ik kies voor stroopwafels! die zien er zo lekker uit!

  09 December 2017 at 16:47
 • Reply Danella

  Oeh lijkt me lekker!
  Danella´s last blog post ..Tips voor kerstdiner – van planning tot lekker eten

  09 December 2017 at 16:27
 • Reply Bryan

  Mmmmh caramel stroopwafels… heerlijk!

  09 December 2017 at 11:40
 • Reply querine

  ik ga de smeuige muisjes proberen ik hou echt heel erg van muisjes op mijn brood!
  en dit kan je ook nog eens eten in de auto doordat het smeerbaar is (anders zit je hele auto onder de muisjes haha)
  querine´s last blog post ..HOTSPOT | Joe & The Juice

  08 December 2017 at 22:39
 • Reply Heleen Schrijvershof

  Die kokos is inderdaad heerlijk. De andere twee heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben super benieuwd naar die stroopwafel.

  08 December 2017 at 21:55
 • Reply Dionne

  Zo smeuïge kokos lijkt me erg lkkr..
  Dionne´s last blog post ..WAT NIET MAG ONTBREKEN OP EEN MOAT’SULTIEME KERST VERLANGLIJST

  08 December 2017 at 20:06
 • Reply Tania

  Oh die klinken lekker seg. Ben wel benieuwd naar die met stroopwafel
  Tania´s last blog post ..Superdrug | Foot Nourishing Sock Pack Tea Tree & Peppermint

  08 December 2017 at 18:50
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Leuke tip! Ik ben vooral benieuwd naar die kokossmaak, dat lijkt me echt wat voor me!
  Adine @ LekkerLevenMetminder.nl´s last blog post ..#FreedomFriday: Financial Mentor

  08 December 2017 at 17:05
 • Reply Vera

  Die met kokos lijkt me zo lekker! Alleen sochtends eet ik eigelijk altijd crusli, want brood krijg ik niet zo goed weg.
  Vera´s last blog post ..Hotspot: Sergeant Pepper

  08 December 2017 at 16:46
 • Reply Daisy de Vos Burchart

  Die stroopwafelpasta lijkt me wel heel erg lekker! Ik ben weg van stroopwafels dus daar zou mijn voorkeur wel naar uit gaan!
  Daisy de Vos Burchart´s last blog post ..Een ode aan het oudste make-up product uit mijn stash!

  08 December 2017 at 14:56
 • Reply Kim

  Leuk! Ze klinken alle 3 erg lekker. Ik ga eens kijken bij de AH!

  08 December 2017 at 14:08
 • Reply Bo

  Mij trekt in eerste instantie eigenlijk alleen de kokos pasta. Smaken verschillen.
  Bo´s last blog post ..Tongariro Alpine Crossing

  08 December 2017 at 13:31
 • Reply bychristiana

  Oh wat origineel en vernieuwend zeg. Die kokospasta is echt wat voor mijn vriend! Even snel naar de AH dus!

  08 December 2017 at 09:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge