Follow:

Nail art van Cici (mijn nichtje)

Goede morgen bloggie, Cici (echte naam Sri Haryani) mijn nichtje (dochter van zusje van mijn moeder, mijn tante dus (artikel, Artikel, Artikel) was toen hier vorige jaar en ik gaf haar een paar nagellakjes, nail art kwastensetje. Ik liet haar weten kleine dingetjes bijv. hand scrubben, op youtube nail art kijken en zelf na maken. Ze was heel blij en in Spaans maakte ze leuke nail art. On haar facebook zag ik haar nail art en van haar mag ik haar foto`s in mijn site plaatsen.

In julie gaat ze en haar man naar Italië verhuizen. Daar gaat ze manicure/nail art cursus volgen. En in augustus gaan ze en haar man naar Tasikmalaya (West Java). Misschien gaan ze daar blijven en ze heeft plan om nail art en cafe openen. Ze heeft al zelf eigen kapperssalon dus naast kapperssalon komt nail art cafe. Ze vertelde..tijdens nail art kan de klanten coffie of thee drinken. Het lijkt mij goed idee. Dus hopelijk gaat haar haar plan uitkomen. Ze heeft talent in de business of eigen bedrijf runnen (jaloers!)

Haar nail art vind ik goed geslaagd. Iedere dag gaat ze oefeningen. Ze zei tot haar hand kram, ze wil liever met Djess spelen. Graag wil ik naar Spaans (nog nooit geweest) en tegelijkertijd Cici bezoeken maar helaas zal niet uitkomen. Ik ben blij dat Cici mij hier was geweest. Nu hopelijk komen mijn familie mij bezoeken, vooral mijn moeder.

Prettig weekend allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like