Follow:

Review : Pupa Volume Lipstick


Pupa heeft in april nieuwe lipsticks: De rapid action lip volumizing lipstick. Wat Pupa zei “Dankzij het exclusieve VoluComplex met Volufiline en het Hyaluron zuur laten de testresultaten een bewezen toename in het lipvolume zien.”

De verpakking ziet er simpel maar chique uit met de bordeaux rode glans en zie je er zilveren randje met daarom “Pupa” letters. Als je de lipstick omhoog draait, zie je de letters Pupa erin gedrukt. Wat het iets leuk geeft.

De lipstick heeft iets lipstickgeur maar niet overheersen maar niets voor mij dat is naar mijn mening een minpunt. De Pupa Er zijn 12 kleuren Volume Lipstick collectie in de categorieën Nude Colors, Natural Color, Pink Colors, Red Colors en Brown Color. Ik teste de 500 Chocolate uit de categorie Brown colors.


De lipstick niet echt bruin zoals de naam Chocolade maar er iets rode kleur. Ik vind persoonlijk is dit niet my kleur. Het staat echt niet past bij mij. De subtantie van deze liptick is wel fijn, romig en zacht. Het smeer makkelijk en voel net als lipbalsen aan. Alleen blijft het niet lang zitten vooral bijv. als je eet of drink dat verwijder de kleur vrij snel.
Pupa adviseert “breng minstens twee keer per dag PUPA VOLUME aan. Herhaal het aanbrengen minimaal 7 dagen achter elkaar voor het beste resultaat.” Ik heb zelf best volle lippen dus toch niet nodig om deze lipstick aan te schaffen. Prijs: € 19,95 ik vind het wel best prijzig voor een lipstick. Verder ben wel tevreden met deze lipstick, alleen de kleur niks voor mij.

De Pupa Volume Lipsticks zijn voor € 19,50 per stuk vanaf april 2011 te verkrijgen. Kijk opPupa voor meer info en verkooppunten.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like