Follow:

Nails : Bling it on #4

 photo 2016BlingitOn4a_zpsjmdedffu.jpg
Dag 4 van deze challange bling it on.


 photo 2016BlingitOn4aaaaaa_zpsxhualg7a.jpg
Als basis bracht ik nagellak van Primark. Een prachtig blauw kleur. Dit nagellak lig al lang in mijn lade, nog nooit geswatches. Ik heb hem in de kraam markt hier in de buurt gekocht. Er zaten vier kleuren in de box. Maar eerst deze swatches voordat ik hem wat extra toevoegen voor dit challange.

 photo 2016BlingitOn4aaa_zpsaaldmr1s.jpg
Voor dit challange voeg ik bling bling nagellak van merk Trind dan een beetje van merk essence (ook niet zo vaak gebruik, jaaaaren gekocht). Daarna voeg ik een sterretje van VivaLanails die ik ooit gereviewd. Toen alle bloggers van deze webshop reviewden. Kennen jullie nog?

 photo 2016BlingitOn4aaaa_zpsfroyvcy8.jpg

 photo 2016BlingitOn4aaaaa_zpsijlfl9pv.jpg
USE PRODUCTS : NYC base coat | Primark nagellak | Trind | Essence Top coat | VivaLanails

Fijne dag en geniet ervan
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like