Follow:

Nails : Bling it on #5

 photo 2016BlingitOn5a_zpsqdb2xwms.jpg
Dag 5 Bling it on challange.

 photo 2016BlingitOn5aa_zpsh6bggz6e.jpg
Eigenlijk heb ik eerst andere nail art ombre glitter rood en goud glitters gemaakt maar ik ben niet zo tevreden, een beetje saai vind ik dan. Daarna probeerde ik wat strikje te tekenen maar het lukte helaas niet. Dus laat maar…snel opnieuw lakte ik mijn nagels en ik gebruik andere nagellak. Dit dus en eerst bracht ik NYC base coat peel off daarna nagellak van Primak en een beetje goud nagellak van Models Own. Dit nail art dacht ik dat ik ooit gemaakt en hier ooit geplaatst maar tja ik heb geen inspiratie en qua tijd heb ik niet meer dus deze dan maar.

 photo 2016BlingitOn5aaa_zps0nu4eoh5.jpg

 photo 2016BlingitOn5aaaa_zpsheiixuft.jpg
Daarna top coat van Sephora Twinkle Twinkel die ik van Deb heb gekregen.
 photo 2016BlingitOn5aaaaa_zpshx7idzun.jpg
USE PRODCUTS : NYC base coat peel off | Primark | Sephora top coat | Ruby top coat | ebay kwastje

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like