Follow:

Nails : Bling it on #9

 photo 2016BlingitOn9aaaaaaa_zpszpqpi1an.jpg
Dag 9 Bling it On challange

 photo 2016BlingitOn9aa_zpsmkxrdvpp.jpg
Eerst was alleen dit. Ik zag prachtige lucht foto`s op instagram voorbij komen en ik dacht …hm voor nail art maar dan met glitter/shimmer nagellak. Zonder basis demp ik drie shimmers nagellak op mijn nagels. Zonder wit/zwart nagellak als basis is de kleuren springen niet zo goed uit. Maar na een paar keren dempen, best wel toch aardig te zien. Klikt…de klikt…en paar foto`s gemaakt en ik vond saai dus ik zocht image template en gelukkig gevonden dan gelijk aan de slag.
 photo 2016BlingitOn9aaaaaaaa_zpspm7x4uii.jpg
 photo 2016BlingitOn9a_zps8earapyv.jpg photo 2016BlingitOn9aaaaa_zpsmamzmn67.jpg
Ik was bang dat niet zou lukken maar gelukkig dit keer goed gelukt. Nu heb ik er zin in om image template weer te gebruiken.

 photo 2016BlingitOn9aaaaaa_zpsvu5cnvgp.jpg
USE PRODUCTS : NYC base coat | Kiko | Essence | China Glaze | Rimmel London | Sweet | Sally Hansen | Ruby top coat

Fijne avond en slaap lekker
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like