Follow:

Natural Heroes – Raw Shea Butter

 photo 2015NaturalHeroesNL1a_zps78dyedns.jpg
Shea Butter super fijne natuurlijk product. And i love it om hem te gebruiken. Ik ben blij dat ik een online shop met 100% natuurlijke producten ontdekt. Ik heb een pot vol met Raw Shea butter binnengekregen van merk Natural Heroes. Meer hierover lees maar verder


De shea butter zit in transparant plastic potje met zwarte deksel.
 photo 2015NaturalHeroesNL1aa_zpsp6e9lma8.jpg
De bekende geur van Shea butter ruikt het naar natuur geurtje (nootachtige geur). Ik vind lekker geurtje. Als je shea butter al weet, ken je wel dat geurtje.

Shea Butter :
– Bevat slechts 1 ingrediënt: butyrospermum parkii (Shea Butter)
– Dus vrij van synthetische geur-, kleur-, of conserveringsmiddelen
– Helpt bij verschillende huidaandoeningen
– Biedt bescherming tegen de zon
– Bevordert de haargroei en kwaliteit
– 100% natuurlijk en ongeraffineerd

Shea Butter hydrateert je hele lichaam maar ook beschermt en stimuleert celvernieuwing van de huid. Het rijkt aan vitamine A, E en F en biedt Shea butter ook een lichte bescherming tegen de zon. Je kunt Shea Butter gebruiken tegen een droge huid, rimpels, zwangerschapsstriae, donkere vlekken, littekenweefsel, kloven, spierpijn, huidirritaties, eczeem en de kou. Gebruik het ook in je haar en laat je haar groeien en er gezond en glanzend uitzien.
Brons – Natural heroes

 photo 2015NaturalHeroesNL1aaa_zps1uhwlvs2.jpg
Deze Raw Shea butter is stevig maar romig. Het smelt makkelijk op huid en geen vet achter laten. Superfijn. Mijn huid wordt heerlijk zacht en gehydrateerd. Je kunt hem op je alle lichaam smeren van teen tot je hoofd/haar. Na gedoucht kunt je dagelijks de shea butter op je hele lichaam smeren. Je kunt het een paar keren smeren voor zuivere en stralende huid krijgen. Ik gebruik hem liever voor mijn hele lichaam want voor mijn haar word mijn haar snel vet en dik aanvoelen, dus ik breng maar heel klein beetje en ook alleen op de puntje van de haar. Je kunt ook zelfgemaakt bodylotion bijvoorbeeld, meng Shea butter met andere natuurlijk ingrediënten zoals kokosnootolie of arganolie. Mijn man heeft echt droge huid dus ik maak voor hem in een potje. Ik meng de shea butter met cocosolie en hij smeert nu dagelijks morgens en in de avond zijn gezicht en zijn lichaam. Ik merk nu zijn gezicht zacht en gehydrateerd.

De Shea Butter van Natural Heroes wordt met de hand bereid door een lokale coöperatie in Ghana. Shea Butter is 100% natuurlijk, ongeraffineerd. De Karité boom word ook wel de “Boom des Levens” genoemd, want bijna alle delen van de boom hebben bijzondere eigenschappen.

Shea butter zit potje met 3 verschillende gewicht 150ml, 250ml en 500ml. Deze shea butter zit in 150ml kost €9, te bestellen op Natural Heroes en vind je ook daar meer natuurlijke producten zoals arganolie, cactusvijgolie, castor olie. Gratis verzending vanaf €30

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like