Follow:

Balanceertoren

Untitled

Op mandag 24 november mogen de kinderen hun schoentje op school zetten. Al een paar dagen verteld Djess aan mij. En hij vertelde nog dat er pieten zouden komen. Op 25 november stonden al de ouders ook voor de klas. Ik wist van niks maar ik stond ook daar er bij want ik wilde ook weten en natuurlijk foto`s maken 😉 Djess en andere klasgenoten stonden al voor de deur. En vertelde de juf dat gisterenavond pieten kwamen en de deur geopend en rende de kinderen naar de klas. Oooo daar zagen wij super leuk boot gemaakt van de stoelen. En op de stoel stond een schoentje met kruidnoten en pepernoten. Toen Djess op school haalde, liet Djess gelijk dat hij een cadeautje heeft gekregen.


Dj

Untitled
Thuis liet Dj zijn cadeautje en hoe het moet. De cadeautje is een speelgoed “balanceertoren”. De speelgoed zit in een zak, handig is dat. Als je klaar met het spelen is, kan je weer makkelijk ze in de zak doen. In de zak zitten er een half bolle als ondergrond, zes verschillende kleuren, vormen en formaat en een domino (met gekleurde stip erop) . Nu rol maar de domino en wacht tot stop welke kleur alle eerste op de half bolle zet en ga zo maar door en zorg dat de toren in balans te houden. Superleuk speelgoed en gelijk ook de kleuren leren. Superleuk speelgoed voor in eentje of met tweetjes.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6ZzmFx7qpR8[/youtube]

Untitled
Deze speelgoed is van hout gemaakt en geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Misschien is het leuk idee voor Sint of Kerst. Balanceertoren is € 1,79 per zak (1 half bolle, 6 houten en 1 domino). Te bestellen op koppen.com

Dit is Djess tweede Sinterklaas cadeautje! Eerste cadeau kreeg Djess een autootje.

Dank U wel Sinterklaas voor cadeautje!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like