Follow:

Snuffeldag was echt s6

Alleeerste wil Ik bedanken voor lieve reacties op my blogpost EOTD “Go to Green”.

Vanmorgen vertrokken myn lieve schoonmoeder en Ik lekker vroeg naar winkel centrum. Wij gingen lekker rondsnuffelen ๐Ÿ˜‰ Eerst gingen wij naar de matrasse winkel bestellen. Verder bij V&D langs maar helaas wat wij zochten, is niet meer ๐Ÿ™ Bij de La plaza ff lekker warme chocolade en appeltaart erbij :yumie:

Daarna gingen wij naar baby afdelling bij H&M, gewoon ff kijken want wat wij zochten was helaas op. Dan ging Ik ff naar Douglas om Douglas waardebonnen in te ruilen.

Verder bij Hunkemoller voor grote cup voor mij ๐Ÿ˜€ kopen want Ik heb echt nodig :yes: My maat is 75 cupB en nu cup C. Het valt toch nog mee he met deze maat ๐Ÿ˜€ Het is in de actie 2 kopen 1 gratis dus 2 cup C en 1 cup D ๐Ÿ˜€

En dan gingen wij naar Prenatal, daar zagen wij zo schatigge baby kleren. Zo leuk he..! Nog ff orienteren dan ff naar Hema. Bij Hema kocht Ik Aankleedkussen, Aankleedkussenoes, Baby-Bovenstukken (2set), 3 monddoekjes. Ik betaalde met Hema cadeaukaart die Ik van myn schoonzusje Nelleke gekregen. Dank je wel :blowkiss:

Daarna gingen wij terug naar Prenatal om nog baby kleertjes te kopen. Deze is als cadeau van (O)ma en (O)pa. Dank U wel Pa + Ma :blowkiss2:

Dat was het onze snuffeldag :shop: en het is echt S6 en Ik wil myn lieve schoonmoeder bendanken om samen leuk te shoppen.

Ik wens julllie fijne avond toe!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like