Follow:

New : Hema suède jasje biker

Untitled
Ik ben gek op jassen en het is tijd om nieuw jas aan te schaffen. En bovendien heb ik nog geen suede jas, geloof ik. Gelukkig is er Hema hier in wijkcentrum dus ik hoef niet naar het centrum te gaan. Eigenlijk wil ik wel naar het centrum te gaan, alleen no time. In de winkel had ik gepast en ik ben verliefd maar ik kocht op die dag niet gelijk. Volgende dag besloot ik hem te kopen en ik heb geen spijt van. Hij is zacht en lekker warm voor koude dagen. Er is nog andere kleurtje blauw pastel kleur. Ik heb voor roze kleurtje gekocht in maat S. Het jasje kost 50euro en nu ga ik plekje in de kast maken en natuurlijk ga ik hem dragen.
UntitledUntitledUntitled
Wearing – shirt – Lidl | Jeans – Indian Rose | Jas – Hema

Share
Previous Post Next Post

You may also like