Follow:

NIVEA Body Soufflés + tips Harmonie in de badkamer

2019-Nivea-Body-Souffle4a Een verzorgende body olie kán een plakkerig laagje achterlaten, olie trekt over het algemeen minder goed in de huid dan een body lotion of milk. NIVEA combineert in de nieuwe NIVEA Body Soufflés de weldaad van een olie in een body crème voor elke dag, die lekker snel intrekt. In dit artikel laat ik twee Nivea body soufflés zien. Omdat een opgeruimde badkamer de basis is voor die harmonie, ging NIVEA de samenwerking aan met Marie Kondo expert Maaike Fris. Met zes handige tips helpt zij je het beste uit de badkamer te halen. Benieuwd, lees je gauw verder 2019-Nivea-Body-Souffle4aa De NIVEA Body Soufflés zijn er in twee varianten :
– Coconut & Monoi Olie Body Soufflé met de luxueuze monoi olie en de friszoete geur van kokosnoot.
– Cherry Blossom & Jojoba Olie Body Soufflé die de fruitige geur van kersenbloesems combineert met precieuze jojoba olie.

Zo maak je de badkamer Marie Kondo proof Naast de rijke verzorging van NIVEA Body Soufflés zet je het dagelijkse harmoniemoment kracht bij met een badkamer die lekker fris en opgeruimd is. Maaike Fris is een van de happy few die werd opgeleid door de enige echte opruimgoeroe Marie Kondo. Voor NIVEA deelt ze haar beste tips voor een georganiseerde badkamer.

“Harmonie creëren heeft alles te maken met ruimte maken voor jezelf. Door je badkamer te organizer wordt dit een plek waar je kunt opladen, waar rust centraal staat. Waarom haasten als je ook kunt genieten van het dagelijkse badkamermoment voor jezelf?” aldus Maaike Fris, de eerste gecertificeerde KonMari Consultant van Nederland, naar de methode van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo.
Tip 1: Visualiseer jouw ideale badkamer: Neem eerst eens een moment voor jezelf om even stil te staan bij jouw ideale badkamer. Hoe zou je willen dat de ruimte eruitziet? Hoe wil jij je straks voelen in deze ruimte?
Tip 2: Maak ruimte: Haal nu alles uit de badkamerkastjes en verzamel deze spullen op één plek. Word je blij van deze spullen? Pak ze één voor één op en bepaal wat mag blijven en wat er weg kan.
Tip 3: Bewaar soort bij soort: Alle spullen die mogen blijven ga je nu onderverdelen. Producten van dezelfde categorie kun je het beste bij elkaar bewaren, dus: haarproducten bij haarproducten, doucheproducten bij doucheproducten, etc.
Tip 4: Alles krijgt een vaste plek: Berg de producten per categorie nu logisch op, het is handig als de producten die je dagelijks gebruikt meteen voor het grijpen liggen. Denk na over waar je ze opbergt, want dit wordt een vaste plek. Door de spullen steeds weer terug te leggen op deze vaste plek, wordt dit een nieuwe routine.
Tip 5: Staand opbergen: Ruim de spullen staand op. Je creëert op deze manier meer overzicht, omdat je meteen ziet wat je hebt. Je kunt hier bijvoorbeeld mandjes of doosjes voor gebruiken.
Tip 6: Kleed de ruimte aan: Nu je overbodige spullen kwijt bent en de dingen die je nodig hebt een vaste, eigen plek hebben gekregen, is het tijd om de badkamer eigen te maken. Maak er jouw ruimte van en denk hierbij aan stap 1. Wat maakt je blij? Die geurkaars die je laatst hebt gekregen? Zet ‘m in de badkamer en gebruik ‘m!
*tekst komt uit het persbericht.

2019-Nivea-Body-Souffle4aaa Beide NIVEA Body Soufflés zit in een potje. De verpakking is simpel maar het ziet er luxe uit, vind ik. Het product bevat zichtbaar glanzende olieparels. De textuur is zacht, romig en snel intrekkende body crème. Het plakt niet en beide producten ruiken heerlijk naar een subtiele geur. Het product bevat zichtbaar glanzende olieparels. Ik vind beide Body Soufflés heerlijk, mijn huid na het douchen heerlijk verwen met deze body crèmes.

De nieuwe NIVEA Body Soufflés zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen :
– NIVEA Coconut & Monoi Olie Body Soufflé – €6,99
– NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Olie Body Soufflé – €6,99Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like