Follow:

NIVEA Body Soufflés + tips Harmonie in de badkamer

2019-Nivea-Body-Souffle4a Een verzorgende body olie kán een plakkerig laagje achterlaten, olie trekt over het algemeen minder goed in de huid dan een body lotion of milk. NIVEA combineert in de nieuwe NIVEA Body Soufflés de weldaad van een olie in een body crème voor elke dag, die lekker snel intrekt. In dit artikel laat ik twee Nivea body soufflés zien. Omdat een opgeruimde badkamer de basis is voor die harmonie, ging NIVEA de samenwerking aan met Marie Kondo expert Maaike Fris. Met zes handige tips helpt zij je het beste uit de badkamer te halen. Benieuwd, lees je gauw verder 2019-Nivea-Body-Souffle4aa De NIVEA Body Soufflés zijn er in twee varianten :
– Coconut & Monoi Olie Body Soufflé met de luxueuze monoi olie en de friszoete geur van kokosnoot.
– Cherry Blossom & Jojoba Olie Body Soufflé die de fruitige geur van kersenbloesems combineert met precieuze jojoba olie.

Zo maak je de badkamer Marie Kondo proof Naast de rijke verzorging van NIVEA Body Soufflés zet je het dagelijkse harmoniemoment kracht bij met een badkamer die lekker fris en opgeruimd is. Maaike Fris is een van de happy few die werd opgeleid door de enige echte opruimgoeroe Marie Kondo. Voor NIVEA deelt ze haar beste tips voor een georganiseerde badkamer.

“Harmonie creëren heeft alles te maken met ruimte maken voor jezelf. Door je badkamer te organizer wordt dit een plek waar je kunt opladen, waar rust centraal staat. Waarom haasten als je ook kunt genieten van het dagelijkse badkamermoment voor jezelf?” aldus Maaike Fris, de eerste gecertificeerde KonMari Consultant van Nederland, naar de methode van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo.
Tip 1: Visualiseer jouw ideale badkamer: Neem eerst eens een moment voor jezelf om even stil te staan bij jouw ideale badkamer. Hoe zou je willen dat de ruimte eruitziet? Hoe wil jij je straks voelen in deze ruimte?
Tip 2: Maak ruimte: Haal nu alles uit de badkamerkastjes en verzamel deze spullen op één plek. Word je blij van deze spullen? Pak ze één voor één op en bepaal wat mag blijven en wat er weg kan.
Tip 3: Bewaar soort bij soort: Alle spullen die mogen blijven ga je nu onderverdelen. Producten van dezelfde categorie kun je het beste bij elkaar bewaren, dus: haarproducten bij haarproducten, doucheproducten bij doucheproducten, etc.
Tip 4: Alles krijgt een vaste plek: Berg de producten per categorie nu logisch op, het is handig als de producten die je dagelijks gebruikt meteen voor het grijpen liggen. Denk na over waar je ze opbergt, want dit wordt een vaste plek. Door de spullen steeds weer terug te leggen op deze vaste plek, wordt dit een nieuwe routine.
Tip 5: Staand opbergen: Ruim de spullen staand op. Je creëert op deze manier meer overzicht, omdat je meteen ziet wat je hebt. Je kunt hier bijvoorbeeld mandjes of doosjes voor gebruiken.
Tip 6: Kleed de ruimte aan: Nu je overbodige spullen kwijt bent en de dingen die je nodig hebt een vaste, eigen plek hebben gekregen, is het tijd om de badkamer eigen te maken. Maak er jouw ruimte van en denk hierbij aan stap 1. Wat maakt je blij? Die geurkaars die je laatst hebt gekregen? Zet ‘m in de badkamer en gebruik ‘m!
*tekst komt uit het persbericht.

2019-Nivea-Body-Souffle4aaa Beide NIVEA Body Soufflés zit in een potje. De verpakking is simpel maar het ziet er luxe uit, vind ik. Het product bevat zichtbaar glanzende olieparels. De textuur is zacht, romig en snel intrekkende body crème. Het plakt niet en beide producten ruiken heerlijk naar een subtiele geur. Het product bevat zichtbaar glanzende olieparels. Ik vind beide Body Soufflés heerlijk, mijn huid na het douchen heerlijk verwen met deze body crèmes.

De nieuwe NIVEA Body Soufflés zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen :
– NIVEA Coconut & Monoi Olie Body Soufflé – €6,99
– NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Olie Body Soufflé – €6,99Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Esther Perfors

  Ik ben zelf geen fan van Niveau maar deze klinken wel eg fijn. Hopelijk zijn ze ook goed voor de gevoelige huid.

  29 April 2019 at 22:04
 • Reply Jorein

  Mijn badkamer is inderdaad altijd de laatste plek in huis die ik nog moet opruimen en vaak gewoon vergeet!

  23 April 2019 at 19:20
 • Reply Mieke | mieksmind

  Ik ga verhuizen over 1 week en dan mijn badkamer helemaal in orde maken!

  23 April 2019 at 19:14
 • Reply Amanda

  Sinds onze badkamer helemaal is verbouwd, is het net een paleisje. Ook qua opruimen houden we alles netjes en georganiseerd. Zo blijft het telkens weer een feestje om in een opgeruimde badkamer te douchen of te badderen. De producten zien er trouwens ook goed uit!
  Amanda´s last blog post ..Berner Sennen puppy – (P)update april 2019

  20 April 2019 at 15:04
 • Reply Nadia

  Oeh heerlijk! Ik gebruik graag Nivea… Erg benieuwd naar deze producten!

  20 April 2019 at 07:34
 • Reply Ingrid

  Deze kende ik.nog niet naar het klinkt als fijne producten

  20 April 2019 at 07:07
 • Reply Natalie

  Lijkt me een hele fijne en voedende textuur! De Cherry Blossom geur spreekt me het meest aan!

  19 April 2019 at 21:22
 • Reply Amylia De Schepper

  you had me at coconut, die wil ik testen!

  19 April 2019 at 20:41
 • Reply MC Kleuver

  De badkamer Marie Kondo-proof maken is toch zo gedaan? Alles wat je niet dagelijks gebruikt weggooien. Dat is snel klaar 😀
  MC Kleuver´s last blog post ..Welke vakken zijn er op een toverschool?

  19 April 2019 at 20:02
 • Reply Lianne - geendierenindekeuken.nl

  Ik heb een badkamer zonder raam of wat dan ook, dus het is zeker niet mijn favoriete kamer. Het is op zich wel netjes.

  19 April 2019 at 16:57
 • Reply Skincarebynaomi

  Oh dat klinkt ideaal voor mij. De kokosversie lijkt me heerlijk

  19 April 2019 at 10:08
 • Reply Amy

  Bij mij is de badkamer ook mijn go to plek om te ontspannen! Deze soufflés zien er wel heel tof uit, ben vooral benieuwd naar de cherry blossom geur!
  Amy´s last blog post ..Mijn nieuwe Nuxe huidverzorging

  19 April 2019 at 09:34
 • Reply Tania

  Deze klinken heerlijk. Ik ben heel benieuwd naar de geuren

  18 April 2019 at 22:45
 • Reply Leslie

  Die body soufflés zijn er interessant uit. Ik denk dat ik die eens moet uitproberen.

  Mijn badkamer moet ik voorlopig nog niet opruimen, die wordt gerenoveerd. Zal blij zijn als die afgewerkt is, weer iets dat we kunnen doorstrepen op onze kluslijst.

  18 April 2019 at 14:25
 • Reply kiki hasselton

  ik moet echt mijn badkamer kastje onder handen gaan nemen. ik wete niet eens meer wat er allemaal in zit

  17 April 2019 at 13:07
  • Reply Mandy

   Wat een goede tips! Ik had nog nooit van de souffles gehoord maar klinkt zeker heerlijk. Volgens mij ruiken ze ook echt heel lekker!!

   19 April 2019 at 07:20
 • Reply Mira

  Ja een badkamer kan zo´n fijne plek zijn! En wat zijn deze soufflés fijn he!
  Mira´s last blog post ..Food | Jumbo Paaseitjes

  17 April 2019 at 11:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge