Follow:

NIVEA Clay Fresh Blauwe Agave & Lavendel Douchecrème

2021-Nivea5a

Hoi..hoi…! Eindelijk kan ik weer achter mij laptop zitten en blogpost schrijven. Deze keer ga ik over een douchecrème. Lees je mee2021-Nivea5aa Deze douchecreme zit in een blauwe verpakking met klikbaar systeem, handig!. Het staat tekst Clay Fresh maar de douchecrème ruikt naar zoetige luchtje en naar Clay, toch denk ik aan gezichtsmasker als ik Clay tekst lees. De kracht van klei in deze douchecrème die grondig reinigt, verfrist en verzorgt. De zoetige geur is niet overheersen. Het schuimt de douchecreme goed en na het douchen voelt het mijn lichaam lekker schoon aan. Daarna breng ik de bodylotion. Er zijn in drie varianten Nivea Clay Fresh Douchecreme, te koop bij de drogisterijen bij jou in de buurt of online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like