Follow:

Perfume : Miller Harris Powdered Veil

2021miller-Harris5aaa

Hoi..hoi..! Zoals je weet, ben ik gek op perfume. En vandaag laat ik mijn nieuwe perfume Miller Harris Powdered Veil zien. Lees je verder2021miller-Harris5a De flacon is simpel, vierkante vormpje in lieve matte roze kleurtje met goudachtig dopje.
Topnoten: Roze peper, Rabarber en Geranium
Hartnoten: Hedione, Bloemige Noten en Orchidee
Basisnoten: Amber, Cashmeran, Labdanum, Sandelhout, Patchouli, Bourbon Vanille en Muskus.

Ik verwacht de geur poederig zou ruiken maar deze geur ruikt naar bloemig met houtachtige luchtje en warm. Het blijf de geur goed lang hangen. 2021miller-Harris5aa Met shoptegoed heb ik twee perfumes gekocht. De eerste perfume heb ik al in deze blog al over geschreven, lees je hier terug. Dit merk Miller Harris ken ik niet en ik ben heel erg benieuwd naar. Maar ik ben twijfel tussen deze perfume en Montale. Toch heb ik voor dit merk gekozen. Ik ben blij met de parfum, het ruikt zo lekker, love it. Nu ben ik benieuwd naar andere perfume van Miller Harris

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like