Follow:

Het Alfabet perfum merken A, B en C

2021-Perfumes-ABC1a

Hoi..hoi…! Vorig jaar bedacht me om challenge te maken. Ik dacht aan perfum want perfum merken zijn heel veel blijkbaar en ik ben dol op parfum dus ik heb er zin in. Alleen ga ik niet van letter A to Z in een keer. Deze maand 3 letters A, B en C. Lees je mee2021-Adolfo-Agua A is voor Adolfo Dominguez. Ik kende dit merk niet. ik heb geen flauw idee waarom heb ik voor dit merk gekozen maar ik denk dat door de prijs. Ik probeer natuurlijk minder dan 50euro aan een perfum dus misschien vandaar en ik ben ook nog erg benieuwd naar dit merk. Onbekende merk lijkt mij ook leuk om te ontdekken. Hopen maar dat de geur lekker ruiken want ik gok hem om te kopen. Ik heb hem natuurlijk nog nooit geroken.
Op de flacon staat geen naam van de perfum, wel naam Adolfo op de gouden randje onder de dop. En er hangt een label met daarop de naam van de perfum “Agua Fresco de Rosas Blancas”.

Noten: Bulgaarse roos, Jjasmijn, Lelie, Sandelhout, Muskus en Eikenmos.

Deze perfum ruikt fris bloemig met een beetje zoet. Fris geur is goed aanwezig, niet te . Het blijft redelijk goed hangen. 2021-Boucheron B is voor Boucheron eau de toilette. Ook Boucheron merk ken ik alleen maar. Het parfum van dit merk heb ik nog geen.
Topnoten: abrikoos, citrus, basilicum en munt
Hartnoten: jasmijn, lelie, tuberose, oranje bloesem, geranium en cedar
Basisnoten: sandalwood, vanille, amber en musk

Toen ik op mijn huid sprayen. Het ruikt in het begint een klassieke geur (denk aan rijke oude dame). En langzamer ruik ik de geur naar poederig en bloemen, iets zwaardere geur maar niet te. het blijft de geur goed aanwezig. 2021-Coach C heb ik voor Coach eau de perfum. Ik ken dit perfum wel maar nog nooit geroken en hebben dus ik ben heel erg benieuwd naar. Coach New York heeft geen dopje. De flacon is simpel, leuk met bedrukte plaatje.

Noten: Turkse roos, gardenia, cyclamen, suede, muskus, sandelhout en cashmeran.

Het ruikt zoet en langzamer iets een klein beetje fris bloemig. De zoete geur is duidelijk te ruiken. Het blijft redelijk lang hangen. 2021-Perfumes-ABC1aa Alle drie ruiken verschillend en lekker geuren. En Deze merken hebben natuurlijk meerdere perfums en ik ben erg benieuwd naar andere varianten. Ik heb deze perfums gekocht op de webshop superwinkel, geen verzendkosten vanaf 30 euro, binnen 1 tot 5 dagen. Ik besteld op vrijdag en binnengekomen op 21jan. Jammer dat geen sample erbij gekregen. Het zou leuk zijn want ik spaar ook parfum sample/staaltjes. Ik vind het erg leuk challenge maar het kost wel ping2x. Maar ik heb er zin om naar volgende letter D, E en misschien F.

Ben je bekend met deze perfumes?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like