Follow:

Oh Happy Things #8 & Opgemaakt

 photo 2016ohhappyThings_zps9ogxqofp.jpg

 photo 2017Ohhappythings2aaaaa_zpsmau6amt4.jpg
Twee keer per dag breng ik citroen sapje op mijn gezicht en mijn gezicht voel heerlijk van. Love it

 photo 2017Ohhappythings2aaaaaa_zpsgp7krxou.jpg
Toen ik langs Hema hier in de buurt, zag ik deze in eentje liggen en omdat hij is de sale was, kocht ik hem. En ik ben blij verrast met de geurtje. Wat een heerlijke geurtje dit “Flora” geurstokjes. Hopelijk komt er een leuke actie 1+1 of zo

 photo 2017Ohhappythings2aaaa_zpswu9gtd8l.jpg
Als het mooi weer is en wij kunnen samen fietsen dan kan ik makkelijk foto`s en filmpje/vlog maken. Love it

 photo 2017Ohhappythings2a_zpswcaiz445.jpg
Kerst is al voorbij maar ik laat de kerstlampjes hangen en om iets vrolijk te maken, heb ik mini pompoms toegevoegd. Het ziet er toch kleurig en vrolijke uit. Zie je hier hoe mini pompoms kan maken

 photo 2017Ohhappythings2aaa_zpsx4cxq9il.jpg
Deze zelfgemaakt hand scrub heb ik van Djess gekregen die hij op school had gemaakt toen hij in groep 1-2 zat. Wat ik lekker vind is, de geur ruikt zo lekker. Jammer dat ik naar de juffen niet gelijk vragen welke geurtje is dit

 photo 2017Ohhappythings2aa_zpsvywgxoex.jpg
Dit merk in onbekend voor mij en hij zat in Healthbox. Ik ben erg tevreden met deze lipbalm. Wat een fijne lipbalm. Mijn lips voelt echt heerlijks zacht aan. Love it

OPGEMAAKT
 photo 2017Op_zpsuinlh0o0.jpg
Garnier miracle, Yves Rocher parfum, Herome remover, 2B Cosmetics Mascara, TBS showergel, Weleda body oil, Rio Rosa gezichtoil, Kids showers, Kids tandspasta, B-fun nagellak en max nagellak zijn uitgedroogd

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like