Follow:

Vlog dagje : Hoek van Holland strand

Dagje uit
Al een paar keren vroeg Djess…Hoeveel dagen nog zomervakantie komt? Papa..als het weer mooi is, gaan wij naar het strand hè! Op vrijdag hebben wij een tentstrand bij Lidl gekocht voor als zomervakantie of naar het strand. Alvast voorbereiden 😉 En voordat naar het strand testen wij de tent in de tuin en ook terug vouwen. In het begin was het niet zo makkelijk. Surfen via internet hoe het moet terug netjes vouwen zodat in de tas kunnen doen en de informatie gevonden en het is gelukt. Tijd dus om in echt het strand ui te testen. En op zaterdag vertrokken wij lekker vroeg richting het strand.

Dagje uit
Het waait erg hard en brrr koud. Ik draag sandaal en korte broek, shirt mouwen aan. Gelukkig nam ik vest mee. Tent gelijk gebruiken dan konden wij even in de tent warm maken. Ik bleef maar in de tent zitten. En Djess droeg geen jas aan en hij zei…niet koud! OK bikkeltje!

Na even lekker caketje en warm chocomelk, ging Djess even spelen in speelpark op het strand. Djess ging los….heerlijk om te zien. Zo genieten! in het filmpje kunnen jullie zien

[youtube]https://youtu.be/9M5nfOe__4w[/youtube]

Dagje uit

Hopelijk volgende keer de temperatuur is iets hoog. Dat zou voor mij heerlijk zijn. Maar wij hebben dagje gehad en de tent is gelukt om terug te vouwen en weer netjes in de tas. Yes!

Hebben jullie ook heerlijk weekendje gehad?

Photography : Dhinivh – Huawei Ascend P 7

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like