Follow:

Phytosun producten Autoverstuiver

Phytosun Autoverstuiver
Het is niet prettig als niet fijne geur aanwezig in de auto. Om te verfrissen gebruik ik autoverstuiver van het merk Phytosun. Vandaag vertel ik meer in dit artikel. Lees je mee

Hoewel niet zo dagelijks met auto rijden en het is niet zo erg hoor de geur in onze auto maar het is toch fijn als een fijn geur in auto te ruiken. Ik ontving een hele set autoverstuiver van het merk Phytosun.

Phytosun Autoverstuiver € 15,95

Phytosun Autoverstuiver
In dit box zit er een autoverstuiver diffuser en aantal ongeparfume tabletjes.

Phytosun AutoverstuiverPhytosun Autoverstuiver
Het werkt is makkelijk. Alle eerste verwijder het omhulsel van de verstuiver, vervolgens breng een paar druppels je favoriete Essentiële Olie op het meegeleverde tabletje. Daarna breng het omhulsel terug naar de verstuiver. En laat het ventilatierooster van de wagen. Het fijne is omgevingstemperatuur tussen 10°C en 30°C. Bij erg warme temperaturen kunnende absorberende tabletjes sneller opdrogen. Na één maand kan je het tabletje te vervangen en kan je een andere Essentiële Olie gebruiken. Je favoriete Essentiële Olie.

Phytosun Lavendel officinalis € 10,00 ( 10ml. )

Phytosun Autoverstuiver
Essentiële olie van lavendel officinalis geeft een rustgevende werking, verzacht jeuk, snij-, schaaf en brandwonden. De olie ontspant je spieren en verlicht krampen en het samentrekken van de spieren. De olie wordt ook gebruikt om angst, zenuwachtigheid en slaapproblemen te verzachten. Daarnaast kun je de olie gebruiken om littekens aan te pakken, waardoor hij geschikt is om oppervlakkige wonden, brandwonden, insectenbeten en een zonneslag te behandelen. De olie kan ook gebruikt worden bij kinderen.

Gebruiksaanwijzing
– Oraal: onaangename smaak. Enkel verdund: 1 druppel op 100 ml plantaardige olie. Daarvan maximum 1 koffielepel per dag.
– Huid: 1 druppel puur lokaal of 2 à 5 druppels in een plantaardige olie verdund, 3 maal per dag.
Verstuiving: enkele druppels, puur of in combinatie met andere essentiële oliën.

Het ruikt lekker naar lavendel. Love deze geurtje.

Phytosun Navulling Stopcontact en Autoverstuiver € 5,51

Phytosun Autoverstuiver
Er zit 10 stuk tabeltjes in deze box. Het tabeltje kan je gebruiken voor de stopcontact verstuiver en Autoverstuiver. Er handig is kan je het tabletje herbruikbaar als je dezelfde Essentiële Olie gebruikt. Erg handig om extra te hebben. Want je kun ook het tabeltje met een paar favoriete Essentiële Olie gewoon laten liggen in de kledingkast bijvoorbeeld. Je kledingkast ruikt lekker!

Een handig product die zorgt voor een aangename en natuurlijke geur. Het is fijn, simpel en het werkt makkelijk. Dit producten kan je bestellen op de webshop Viata

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like