Follow:

Outfit : Blue dress

Hi…morning!
Ik koop niet vaak kleding bij Wibra maar toen ik bij Wibra was, zag ik deze jurk en de maat is ook voor me 😉 S. Hij is €7,95 of zo. Nou proberen dan als leuk dat misschien ga ik weer daar kleding kopen. Als er leuke tussen natuurlijk en de prijs ook 😉
Trouwens draag ik niet zo vaak jurkje of rokje vooral in de koude weertje en ook als met de fiets. Broek is toch handiger vind ik dat. En om veranderingen wissel ik Ugg met deze shoes. Enkel laarzen staat in mij wensen en ook kort UGG. Voor de laatste alleen moet ik flink sparen.
Untitled
Untitled
Met blazer zie je niet mij dikker buikje…hier moet ik sporten om plat buik te krijgen 😉
Untitled
Het was prachtig weer, de zon scheen alleen toch een beetje fris. Toch ging Djess naar buiten toen ik bezig aan het foto`s maken dan kans om met hem samen op foto`s vast te leggen…yay…!
Untitled
Zo hier kan je zien mijn bolle buik 😉 echt goed zichtbaar he!
Untitled
Wearing : Jurk : Wibra (shoplog) | Legging : Esprit | Blazer : Esprit | Schoenen ? |
Djess wearing : Thirst – Prenatal | Broek : 2de hand | sandaal : Zeeman |

Share
Previous Post Next Post

You may also like