Follow:

Outfit : Maxi jurkje

Ik droeg ooit maxi jurkje die mijn moeder had gemaakt toen ik nog klein was en dun. Mijn moeder had twee maxi jurkjes gemaakt. Ze maakte altijd dezelfde style en pattroenen net als wij tweeling waren. Misschien omdat wij maar een jaar vershilt. Die van mijn oude zus was rood stipjes en mijn vertical stripjes. De maxi jurkje was leuk, alleen horizontaal maakte mijn meer dunner uitzien. En nu draag ik horizontal maxi jurkje en nu ziet er dikke uit. En ja… ik ben dikke geworden. Ik klaag niet, alleen wil ik mijn buik weer plat terug hebben. En hoop dat ik niet meer dik word, mag een of twee drie kilo af 😉

Wearing : Maxi jurk & Jeans jas – Vero moda (via Sans-online) Artikel | Sandaal – mijn moeder meegenomen uit Yogyakarta | Sunglasses – Kruidvat (geleend van Djess) | Horloge – O-clock (artikel) |
Untitled

UntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like