Follow:

Park Avenue Eyebrow producten

 photo 2015ParkAvenueBrow1aa_zpsgpdifm2z.jpg
Park Avenue heeft een nieuw collectie Eyebrow producten uitgebracht. Het is tijd dus aandacht voor wenkbrauwen. De eyebrow producten zijn van oogpotloden, higbrow en eyebrow fixer. Ik heb ze uitgetest en vandaag laat ik aan jullie weten.

 photo 2015ParkAvenueBrow1a_zpso9qhlnjx.jpg
De producten ziet er allemaal strak in zwart kleuren behalve de wenkbrauw potloden die de dopjes andere kleurtjes hebben.

 photo 2015ParkAvenueBrow2a_zps44ak3ksw.jpg
Park Avenue Eyebrow Pencil + Brush €4,95 per stuk
De eyebrow pencils zijn in twee kleuren – 01 Moka en 02 Soft Brown. Ik wist het meteen al dat er één kleur die bij mij niet echt goed zou staan “Soft brown” want de kleur te licht voor mij wenkbrauw. Vooral de Moka eyebrow pencil vind ik de kleur mooi voor mijn wenkbrauw en ik zou hem zelf uitkiezen. Beide wenkbrauw potloden heeft twee dopjes. De ene dopje is transparant en de andere is in de kleur van het producten.
 photo 2015ParkAvenueBrow2cc_zpsxmmdzoou.jpg
Ook handig dat deze beide wenkbrauw potloden eigen kwastje hebben, waarmee je je brows in vorm kunt borstelen en kunt setten. De kwastjes hebben dezelfde vorm.

 photo 2015ParkAvenueBrow2aac_zpsmfzgtkdd.jpg
De potloden zijn niet hard en fijn aanbrengen. Op de links foto zie je geen verschil tussen beide potlood. Je hebt een puntslipper nodig. Mijn favoriet is Moka. Ik vind de kleur past voor mijn wenkbrauwen.

 photo 2015ParkAvenueBrow3a_zpsmezzecsp.jpg
Park Avenue Eyebrowfixer €3,95
De wax potlood heeft transparant en fijn in gebruik. Deze wax transparant potlood zorg dat je je wenkbrauw in een mooie vorm de hele dag lang blijft zitten. Het zou fijn zijn als de potlood met een draaisysteem werkt want je hoeft niet een puntenslijper nodig.

 photo 2015ParkAvenueBrow3aa_zps1e1mhz3o.jpg
Mijn wenkbrauw blijft mooi de hele dag in vorm zitten. Op de foto hierboven heb ik eyebrow potlood in kleur Moka.

 photo 2015ParkAvenueBrow4a_zps5kfqy734.jpg
Park Avenue Highbrow €5,50
Een hihgbrow zit in zwart verpakking zoals andere producten hierboven. Wel bij deze heeft twee kanten zoals eyebrow potloden.

 photo 2015ParkAvenueBrow4aa_zpshj8kyuc2.jpg
De potlood heeft twee kanten. Aan de ene kant een high potlood en aan de andere kant een sponsje waarmee je je highlight kunt blenden. Het sponsje is een beetje hard maar hij is fijn in gebruik. Ik breng de highlight onder wenkbrauw aan en daarna blend ik het met het sponsje. Het sponsje blend de zacht roze mat highlight fijn en geeft de perfecte vorm. Maar je kunt ook met je vinger of kwastje blenden wat je gewend bent. De highbrow potlood heeft een puntslijper nodig.

Park Avenue brow producten vind ik allemaal fijn in gebruik en geeft je je wenkbrauw in perfecte vorm en lang blijft zitten. Deze betaalbaar Park Avenue brow producten zijn verkrijgbaar bij de DI in België.

Gebruik je ook was en high potlood?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like